Hava Durumu

Korkuya gerek yok

Yazının Giriş Tarihi: 14.08.2018 07:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 07:56

Öncelikle yeni sezon hayırlı olsun... Bursaspor sezonun ilk maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda konuk oldu ve öne geçmesine rağmen 2-1 yenildi. Hazırlık maçlarını baz alarak, "Ben öyle düşeriz, böyle düşeriz, vay efendim bu adamlarla lig mi biter?" diye konuşanların düşüncelerini hiç benimsemedim. Benimseyemedim...
Bununla birlikte şampiyon olan bir takımın her sezon ilk 5'e oynaması gerektiğine de sonuna kadar inansam da bizim maalesef bir gerçeğimiz olduğunu görmemiz gerekiyor. Son 2 sezon herkeste bir korku yaratsa da kimse merak etmesin bu takım küme düşmez...
Henri Saivet ve Seydou Doumbia haricinde alınacak 1 kanat ile Bursaspor sezon sonunda en az 10 ile 8. sıra arasında bir yerde olur.
Tekrar dönelim Fenerbahçe maçına. Hazırlık maçlarının ciddiyetsizliklerinin aksine rakibini çok ciddiye alan ve sahada ne yapacağını bilen bir şekildeydi Samet Aybaba'nın öğrencileri. Defansif anlamda Harun'u biraz dağınık bulurken, Barış ve Aziz'in yanı sıra Badji de maçın iyilerindendi. Aytaç ise sanki aşırı konsantrasyonunun kurbanı oldu ve vasat bir maç çıkardı. Hücumda Necid ve Furkan'ı biraz yetersiz bulurken, bal yapmayan arı Yusuf da çok istekli ve diri olduğu maçta skora katkı şanssızlığını kırsa bize "VAR" falan sökmezdi. Gerçi kararları da görmezden gelemeyeceğim.
Hakem Halil Umut Meler, Yusuf'un penaltıya sebep olduğu pozisyonu izlemeden dışarıdaki pozisyona içeride kararı verdi. Fener'in 2. golü öncesi tekme ve faulü atlaması ve son pozisyonda Skrtel'in eline gelen topta penaltı verememesi sonuca etki etti. Şimdi cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçı hazırlıkları başladı. Bu sezon takım sanki daha da takım gibi. Taraftar ile takım bu maçta birleşirse Kayserispor'un Bursa'dan puanla ayrılma ihtimali yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.