Hava Durumu

İşimizi yaptığımız için işimizi yapamayacağız!

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2018 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 08:48

İlk olarak bu satırlardan sizlere ulaşmaya başladığım gün "Bu köşenin tadı farklı olacak, saha içinde kimsenin görmediğini, duymadığını sizlere aktaracağım" demiştim. Çok fazla geçmedi ilk yazımın üzerinden. Saha içinde yaşananlara değinme vakti geldi.
Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenmesine rağmen elendi.
O maçın izleri hâlâ içimizde.
O karşılaşmanın uzatma dakikalarında Başkent ekibinin kaleci antrenörü Gökhan Tokgöz kulübeye gelen topa vurdu ve maç sonu yaşanan olayların fitilini ateşledi.
Bu maçta sonra ne oldu biliyor musunuz?
Mücadelenin temsilcisinin raporlarına göre sadece Gökhan Tokgöz ile Bursa medyasından benim de aralarında bulunduğum 4 basın mensubu ceza aldı... Bizim ceza alma sebebimiz ise Bursaspor'un bilgi işlem sorumlusuyla ona direktifi veren sorumlu kulüp personelinin maç sonunda yaşanan olaylarda kendilerini aklamak için TFF Temsilcisi'nin sorusu üzerine, "Buraya girerek fotoğraf çeken basın mensupları işte bunlar" diyerek isimlerimizi vermesiydi...
Aslında size daha güzel bir şey daha aktarayım... Bizim çıkış tüneline giriş durumumuz, maçın hemen ardından Ümit Özat'ın yine taraftarları tahrik etmek için sahanın ortasına yürümesi ve onu durdurmak isteyenlerle arasında tartışma yaşanması... O anı görüntülemek için biz de tam çıkış tünelinin önündeydik. Çıkan arbedeye stattaki herkes şahit oldu.Ebette ki ekran başındakiler de. Yani yaşanan karmaşayla içeri girdik. Orada Gençlerbirliği'nden futbolcuların Bursasporlu oyunculara saldırdığına şahit olunca da elimiz deklanşöre gitti tabii.
Dikkat çekici bir detay daha var. Bursaspor'a saldırı olurken stat müdürü olaylara arkasını dönmüş bizimle uğraşıyordu. Zaten olaylar yatışınca uzaklaşabildiğimiz anda o bölgeden ayrıldık.
Yalnız, yine biz basın mensuplarını TFF temsilcisine şikayet eden Bursaspor personelinin olayların sadece 5 dakika sonrasında bütün medya mensuplarının arasında "Ooo beyler hayırlı olsun ceza gelecek. Tebrikler" diye dalga geçmesi ne kadar da samimi değil mi?
Sonra deniyor ki bütün Bursa, Bursaspor için birleşsin...
Kulüp personelinin saha içinde görevli diğer basın mensuplarını 'Siz de koridora girdiniz mi?' diyerek telefonla araması da işin cabası...
Yanlışlıkla girdim desen, cezayı alacaksın.
Siz önce kendi içinizdeki bu kişilerle ilgili bir tasarrufta bulunun. Kulüpteki primli profesyoneller için artık bir şey yapın.
Öyle geriden gelen maaşını isteyen asgari ücretli personelinize aba altında sopa göstermeyin.
2 asgari ücretli personeli işten çıkararak küçülmeye gideceğinize sadece siz prim peşinde koşan bazı üst düzey profesyoneller inanırsınız.
Biz buradayız ve her şeyin farkındayız...
Bu arada sadece 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldık. Cezamız biter bitmez Bursaspor'la yine deplasmandan deplasmana koşmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.