Hava Durumu

Hiç düşünmeden Er'e emanet edin!

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2018 07:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2018 07:37

Bursaspor, Fenerbahçe karşısında bence sezonun en iyi mücadelesini ortaya koydu. Mustafa Er'i de ayrıca tebrik etmek lazım. Geçtiğimiz sezon Yeşil Beyazlı camianın şampiyonluk sonrası en önemli maçında Trabzonspor deplasmanında ateşten gömleği giymiş ve takımı ligde tutmuştu genç antrenör. Bu sezon da önce Göztepe ve ardından kaybedecek bir şeyi kalmayan Kardemir Karabükspor deplasmanlarıyla göreve startı verdi. Mustafa Er, daha ilk maçtan farkını ortaya koymuştu ancak Fenerbahçe maçıyla da teknik-taktik bilgisini resmen kanıtladı.
Zaten ligimizde yabancı oyuncu sayısı artsa da yerli oyuncuları takıma monte etme konusunda yabancı hocalar büyük sıkıntı yaşıyor. Örnek olarak da şu an Süper Lig'de yer alan 18 takımın 17'si Türk antrenörlere takımlarını emanet ederken sadece Kayserispor, Sumudica tercihiyle yabancı teknik adamla çalışıyor. Onun da aynı Le Guen gibi iyi başlayan Türkiye kariyeri, ikinci devre ile yerlerde sürünüyor.
Neyse biz doğru yolu bulduk en azından... Artık ligde kalmayı da garantilediğimize göre Bursaspor'da gözler kongreye çevrilecek. Bence bütün adaylar bugün-yarın çıkıp Mustafa Er ile devam edeceklerini açıklasın. Hiç heyecan aramaya gerek yok. Bu takım camianın isteklerini bilen Mustafa Er'in elinde yeniden dirilecek ve gelecek sezondan itibaren üst sıralara oynamaya başlayacaktır...
Gelelim Furkan Soyalp konusuna... Mesela ben Furkan'da büyük yanılgı yaşadım. Aslında tam yanılgı da değil de, 10 numara pozisyonunda bu kalitede olacağını düşünmüyordum. Ancak Mustafa Er öyle bir dokunuş yaptı ki Furkan'a, genç futbolcu 8 numaraya geçmesiyle döktürmeye başladı. Tabii son 4 maçta güvenilip oynatılması da bunda büyük etken. Bursaspor'un geleceği Ertuğrul Ersoy, Furkan Soyalp ve Muhammed Şengezer gibi kendine güvenen gençlerin ilk 11'e monte edilmesindedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.