Hava Durumu

Harun size ne yaptı?

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2018 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 08:40

Sıkıntılı sezonun bitmesinin ardından Bursaspor'da bir de yaşanan kongre süreciyle birlikte gerçekten yoğun bir yıl oldu. Geçen sezon Trabzonspor maçıyla ligde kalmayı başaran Timsah, bu sezon ise 3 hafta kala Süper Lig'deki yerini garantiledi. Yine de tüm camia için sancılı bir sezon oldu. Yeşil Beyazlılarda yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının başlangıcı gençlere yönelik oldu. Henüz yönetim de transferde nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyor sanırım. Çünkü Samet Aybaba imza töreninde geçen sezon çalıştığı Sivasspor'dan hiçbir oyuncuyu düşünmüyorum demesine rağmen, Bursaspor'da Henri Saivet için bir girişim söz konusu... Bakalım ilerleyen günlerde neler göreceğiz?
2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi yeniden yapılanmaya giden A Milli Futbol Takımımızda da entresan şeyler oluyor. Orada da Mircea Lucescu kadroda gençleştirmeye gideceğini söyledi ve hatta 2020 Avrupa Şampiyonası'nı değil 2024 Avrupa Şampiyonası'nda bile oynayacak oyunculara şans vereceğini açıkladı. Öncelikle Allah uzun ömürler versin ama Lucescu'nun teknik adam olarak 2024 Avrupa Şampiyonası'nı görmesi çok zor. Ayrıca bence 2020 Avrupa Şampiyonası zamanında 35 yaşını dolduracak Serkan Kırıntılı da olmaz... Yani Harun Tekin bu milli takımda nasıl forma giymez? Zaten bu İstanbul taraflarının milli kalecimiz ile ciddi sıkıntıları var. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısı bittiğinde yayıncı kuruluş tarafından devrenin en iyi kalecisi anketinde 8 file bekçisinin arasında gösterilmeyen Harun Tekin, taraftarlar ve kulübün tepkisiyle o listeye dahil olmuştu.
Sezon içinde oynanan milli maçlarda yine Harun aday kadroya bir çağrılıp bir çağrılmamıştı. Son hazırlık sürecinde 28 yaşındaki kaleci ilk etapta çağrılmayıp ardından Volkan Babacan'ın sakatlığı sonrası tatilini yarıda kesip koşarak milli takım kampına katılmıştı. Yani sezon içinde Bursaspor'da en sağlam duran ve güven veren oyuncu ligde kalmayı son anda garantileyen Konyasporlu Serkan'ın yerine nasıl oynayamaz? Hele ki Tunus maçında yediği son golün aynısını ligde de bir- çok kez yemişken???

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.