Hava Durumu

En kötü oyun oldu!

Yazının Giriş Tarihi: 01.10.2018 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 08:15

Bursaspor, Sivasspor maçına çok rahat başladı. Geride pas yaparak oyunu tutmayı planlayan Yeşil Beyazlılar ilk 7 haftanın en kötü oyununu bu maça saklamış. Aytaç Kara'nın yaptığı pas hatalarının yanı sıra Stephane Badji'nin de ortalarda gözükmemesi takımı ileri taşıyamadı. Tabii bunun üstüne Henri Saivet'in de sakatlanarak oyundan çıkması günün tuzu biberi oldu. Ben maç öncesi çok umutluydum ama saha içinde mücadelenin 5. dakikasından sonra kaybedeceğimizi düşünmeye başladım.
Çünkü Samet Aybaba bütün maç boyunca hiç oturmazken ilk kez daha 5. dakikada neredeyse tüm oyuncularına kenardan direktif yağdırıyordu.Mesela Tunay Torun'a ilk 10 dakika zor dayandı hemen Yusuf Erdoğan'ı ısınmaya gönderdi. Saivet'in sakatlığı sonrası Tunay oyunda kalırken, o da adeta yokları oynadı. Bir de Samet Aybaba'nın elinde kısıtlı kadro olabilir ama her maç Yusuf ile Furkan'ı tercih etmesi bana yanlış geliyor. Mesela Furkan'ın yerine Ramazan'ı sahaya sürse daha dinamik bir orta saha olabilirdi. Ya da Yusuf'un yerine Jires veya Burak Kapacak daha etkili olabilirdi. Çünkü geçen hafta da oyuna giren ve hiçbir katkı yapmayan Furkan ile Yusuf, bu maçta da sıfır katkı sağladı.
Son olarak genel oyun performansına bakarsak gerçekten gelecek adına olan umutlarımız bu maçta biraz soldu. Bursaspor adeta Afyon kampındaki ve son 2 sezondaki oyununu ortaya koydu. Artık önümüzde Ankaragücü maçı var. Sonuç olmasa bile ortaya konulan futbol bu zamana kadar tepki olmamasını sağladı ancak eğer evimizde Ankaragücü'nü yenemezsek yine kaos ortamına sürükleniriz. O yüzden bu takımın ne yapıp edip artık 8. haftada ilk galibiyetini alması lazım..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.