Hava Durumu

Asıl sorun RUHTA!

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2018 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2018 07:35

Bursaspor önceki gün Antalyaspor'a 2-0 yenilerek bir deplasman maçından daha eli boş döndü. Şu anda camiada herkesin ortak görüşü teknik direktör Paul Le Guen'in tercihleri ve özellikle deplasmanda oynattığı korkak futbol olarak görülüyor.
Ben de bu duruma katılıyorum. Fransız çalıştırıcının Furkan Soyalp tercihi kağıt üzerinde cesur olarak gözükse de ahı gitmiş vahı kalmış denilen Antalyaspor'un orta sahada bariz bir üstünlük kurmasına sebep oldu.
Bütün bu taktik teknik analizlerin yanı sıra benim gözlemlediğim konu ise hem oyunculardan hem de antrenör ekibindeki vizyon farkı. İnanın Antalyaspor maçından sonra üzülmeyen yani önemli değil ya Kasımpaşa'yı yeneriz kümede kalmayı garantileri diye düşünenler var. Antalyaspor maçından sonra bunu net bir şekilde gördüm.
Birileri yenilginin ardından rakip oyuncuya ya da arkadaşlarına tepki gösterirken, birileri ise gülerek çok rahat bir şekilde içeri gidiyor. Yedek kulübesinde de öyle.
Maçın sonunda baktım 5 kişi hariç kimse kalmamış, Hamza Hamzaoğlu ve rakiple tokalaşmaya gitmiş. Ama başta Mustafa Er olmak üzere Altuğ Günaydın, Hüseyin Gedik, doktor Gökhan Özhan ve kaleci Muhammed Şengezer yıkılmış bir şekilde oturuyordu.
Bize gereken böyle bir ruh, yenildikten sonra gidip rakibi tebrik eden değil...
Gelelim Antalya Stadı'na... Gerçekten TFF'nin neden buraya Milli maç verdiğine gözlerimle şahit oldum. Stat ile en yakın cadde arası 10 metre. Ayrıca hemen stadın altına çok güzel kafeler açılmış.
İki takım taraftarı burada oturup çayını kahvesini içebiliyor. Bizim buradaki gibi öyle her şeye müdahale eden görevliler de yok. Herkes nasıl davranacağını biliyor.
Resmen Avrupai bir hava var. Nasıl yapılır bilmiyorum ama bizde de böyle çalışmalara bir an önce başlanmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.