Hava Durumu

Üçü bir arada

Yazının Giriş Tarihi: 01.09.2013 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.09.2013 08:11

Aslında Ertuğrul Sağlam’ın özelliğiydi üç stoperi aynı anda sahaya sürmek. Geçen yıllarda İbrahim-Serdar savunmada, Ömer Erdoğan forvette oynardı. Bu kez Daum üç stoperi aynı anda oynattı. 76’da oyuna giren Serdar, Ömer gibi gol aramadı, Civelli ve İbrahim’le birlikte savunmayı sağlamlaştırdı. Deplasmanda skor üstünlüğünü korumak adına önemli bir taktiksel hamleydi. Antalyaspor’un bu sırada Diarra, Isaac ve Baros’la gol aradığını da atlamamak gerek.
Baros demişken, maçın hemen başında attığı gol Bursaspor’un eline güçlendirdi. Ofansif yönü defanstan daha kuvvetli Antalyaspor bir anda geriye çekildi. Bunu fırsat bilen Bursaspor önce orta sahanın kontrolünü ele geçirdi, ardından da gole yakın bir oyun anlayışı benimsedi. Bu arada Bursaspor’un yediği golde takımın çıkış anında topu kaybetmesi ciddi bir handikaptı.
Bursaspor’da maçın adamı kuşkusuz Murat Yıldırım’dı. Beraberliği sağlayan golü hazırladı, galibiyeti getiren golün altına da imzasını attı.
Geçen sezon Milli Takım’a aday diyerek lanse ettiğimiz Şener’in form grafiğinin bu dönemde iniş trendine girmesi, milli forma beklentisinin gerçekleşmemesinden kaynaklanan kafa karışıklığına bağlanabilir.
Takımın kendisini bulması adına bu galibiyetin önemi büyük. Lige verilecek arada Daum oyuncularını daha iyi tanıma fırsatı bulacaktır.
Deplasmanda ev sahibi takımın seyircisini susturan, kendileriyse hiç susmayan Bursaspor taraftarı arma sevgisinin ne olduğunu bir kez daha gösterdi. Tebrikler…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.