Hava Durumu

Mucizeye inananlardan mısınız?

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2013 02:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2013 02:46

Ertuğrul Sağlam aynen şöyle diyordu: “Bu kadroya güveniyorum. Bizleri eleştirenlere yine en iyi cevabı sezon sonu yine bu kadro verecek.” Verecek ama bu kadro şu haliyle hem kupada hem de ligde zirveye oynayacak güce sahip değil.
Yani sözün özü, görünen köy kılavuz istemez.
Sadece N’Diaye’nin gidişi için bunu söylemek haksızlık olur. Forvet hattından orta sahaya, kanatlardan savunmanın ortasına kadar Bursaspor’da ciddi transfere ihtiyaç var. Öyle 300-500 bin Euro’luk oyunculara değil, tribünleri heyecanlandıracak, takıma ciddi katkı yapacak oyuncular alınmazsa, sezon sonu için konulan kupa ve ligde zirveye oynama hedefi hayalden öteye geçemez.
Bu arada Ertuğrul Sağlam’ın maç öncesi gazetecilerin kulüpte olmasına rağmen soru almayıp resmi siteden yaptığı açıklama da enteresan. Sağlam, ekonomik gerçekler başlığı altındaki söylemleriyle yapılacak transfer öncesi bombanın pimini çekti ve yönetimin kucağına koydu. Önümüzdeki günler ilginç gelişmelere gebe.
Daha önce de söylediğimiz gibi iki gol yemesine rağmen kupa maçlarının tek kazanımı Bursaspor açısından sadece kaleci Harun Tekin oldu. Onun dışında gerisi koca bir yalan.
Gol atması dört gözle beklenen Pinto sadece mücadele etti. Hepsi o kadar. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda arkadan gelen Belluschi’ye pas atmayı denemesinin mantıklı bir açıklaması olmaz. Normal zeminde topun Belluschi’ye gitmesi mucizeye bağlıyken kar örtüsü üzerinde o hareketi denemenin izahatı yok.
Bir de Sağlam’ın İbrahim Öztürk’e devre arasına giderken neredeyse dövecek şekilde tepki göstermesini tribündeki herkes şaşkınlıkla izledi. Kimse Sağlam’ın oyuncusuna bu kadar sert çıkışmasına anlam veremedi.
Bir maçla hiçbir şey kaybedilmez ama 50. yılda kupada final, ligde zirve hedefleniyorsa kusura bakılmasın bu kadro ve anlayışla bunu başarmak mucizeyle eşdeğer.
Mucizelere inananlar için sorun yok ama ya inanmayanlar ne yapacak?
Siz mucizeye inanlardan mısınız?
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.