Hava Durumu

Kazanım maçı

Yazının Giriş Tarihi: 22.07.2013 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.07.2013 08:41

Avusturya’da o kadar eleştirdiğimiz Bursasporlu futbolcular Roma maçında uzun bir aradan sonra ilk kez futbol oynamayı hatırladı. Sergilenen oyun tatmin edici düzeydeydi.
Zaman zaman aksayan noktalar olsa da Karaman’ın taktik planları ilk kez oyuncular tarafından tatbik edildi. Son hazırlık maçındaki performans UEFA Avrupa Ligi ön elemesi öncesi bozuk olan moralleri bir nebze olsa hafifletti. Ciddi bir rakip karşısında ortaya konan mücadelenin üst düzeyde olması günün öne çıkan olayıydı.
Roma karşısında ilk kez bir arada oynayan Civelli ve İbrahim Öztürk ikilisi birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalıştı. İbrahim’e oranla daha ağır olan Civelli’nin sert futbolu ligde başına iş açabilir.
Avusturya kampında Batalla’daki durgunluk bu maçta da devam etti. Arjantinlinin kötü futboluna rağmen takımın atağa çıkmakta zorlanmaması maçın önemli detayları arasında yer aldı. Gün geçtikçe kendini bulan Sestak, oyuna sonradan giren ve forvet hattına hareket getiren Enes Ünal, Bursaspor’un Avusturya’daki belki de en önemli kazanımlarıydı.
Artık hazırlık maçları geride kaldı. Şimdi tek hedef UEFA Avrupa Ligi ön elemesi. Roma maçının dışındaki tablo Bursaspor’un başına iş açabilir. Karaman planlarını bu doğrultuda yapar, futbolcular da buna uyarsa kazanan Bursaspor olur. Aksi durumu söylemek bile istemiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.