Hava Durumu

Fabrika'nın son ürünü

Yazının Giriş Tarihi: 17.07.2012 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.07.2012 08:30

İkincisi ilkinden daha önemli Bursasporlular için. Takıma yeni monte edilen genç ayaklardan Ozan Tufan, geçmişte Türk futbolunun 'Sağbek' fabrikası Bursaspor'un son ürünü olacağını gözler önüne serdi. Antrenmanlarda yılmadan çalışan, kendine has stili olan Ozan Tufan, bu yetisini kaybetmezse gelecekte mevkisinin tek ismi olacaktır.

Bu karşılaşma Ertuğrul Sağlam açısından diğer üç maçtan daha ön plana çıktı. Sağlam, gençlerle ilgili kafasındaki soru işaretlerinin büyük bir bölümüne yanıt buldu. Bursa'ya dönüşte Özlüce'de dağıtacağı karnede kimlere zayıf not vereceği yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Karne sevincini yaşayacakları hep birlikte göreceğiz.

Transfere gelecek olursak. Belirsizlik yine hakim. Ama daha somut bilgiler var. Metin Korkmaz'ın Perşembe günü için Toure'yle ilgili sarf ettiği 'imza atar' iddiası önemli. İşin iç yüzü ise şu: Manchester City'den beklenen ve transfere onay veren yazı. İşte düğümü bu yazı çözecek. Yoksa Bursaspor'un Fildişili futbolcuyla anlaşması hiçbir şey ifade etmiyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.