Hava Durumu

Bu sonucun izahı yok

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2012 09:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2012 09:49

 Bursasporlu futbolcular ilk dakikalardan itibaren geriye yaslanmış, sürekli savunmayı düşünen anlayışla sahada yer aldı. Özellikle iki stoperin üzerine yoğunlaşan ataklar Bursaspor’u bunalttı.
Yenik duruma düşülmesine rağmen ilk yarının son saniyelerinde Basser’in ‘al da at’ dercesine Pinto’ya topu aktarması Şilili’nin de ağları bulması, tribündeki bini aşkın taraftarla ekran başındakileri umutlandırdı.
“Tur kapısı aralandı, kendini gruplara atman için önünde 45 dakika kaldı, rakibin fişi çekildi” denildiği andan itibaren ise işin rengi tamamıyla değişti. Bir dakika arayla yenilen iki gol, savunma zaafları Bursaspor’u adeta uçuruma sürükledi. Bursa’daki tribünlerde asılı ‘Yan Top Yasak’ pankartını hiç okumamış gibi davranan Yeşil Beyazlılar, oyun kurmak yerine kabuğuna çekildi ve sadece stoperler arası paslaşmadan öteye gidemedi. Bu dakikalarda maestroluğu ise Batalla yerine ne gariptir ki Scott Carson üstlendi. İngiliz eldiven uzun vuruşlarla takımı atağa çıkarmaya çalıştı, ama nafile. Sinir harbini kaybeden Ertuğrul Sağlam’ın tribüne gönderilmesi Bursaspor’daki garipliklerin üzerine tabiri caizse ‘cuk’ diye oturdu. Sonuçta hani derler ya “Bir çuval incir berbat edildi” diye, dün akşam Hollanda’da gördüğümüz Bursaspor bunu başardı. Bazı sonuçların mazereti olur, ama bunun mazereti yok. Bu dakikadan sonra Belluschi gelmiş, ne olacak. Bu tarz futbolcuların işte bu tarz maçlarda sahada olması lazım. Tribünde değil. Bu dakikadan sonra kimse ağzıyla kuş tutmaya çalışmasın.
Nafile…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.