Hava Durumu

Sönmez Medya'nın içinden...

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2017 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 08:21

Yavaş yavaş;
Bir yılı daha tamamlamak üzereyken, bugün sizlere medya grubumuzla ilgili akılda kalabilecek küçük veriler paylaşalım.
Paylaşalım ki, SÖNMEZ MEDYA'nın Bursa için, Bursalılar için ne denli önemli ve etken olduğunu bir kez daha aktarmış olalım.
Gururla söyleyebiliriz.
Geleceğin iletişim aracı olarak gördüğümüz internet sitemiz bursahakimiyet.com.tr uzun süredir Bursa'da 1 numara olmayı sürdürüyor.
Bu liderlik, öyle herkesin kendisini 1 numara gördüğü gibi kandırmacalı bir liderlik değil.
Tamamen verilere dayalı.
Örneğin;
Günlük doğal tıklanma oranımız tam 35 bin adet.
Sayfa görüntülenme oranı ise günlük 150 bin adet.
Bu rakamların nasıl muazzam bir rakam olduğunu şöyle örnekleyelim.
Dünyada herkesin kabul ettiği alexa verileri var.
Türkiye'de;
Milyon adet ötesi haber sitesi bulunduğundan hareketle, bursahakimiyet.com.tr, bu sıralamada tam 470. sırada yer alıyor.
Bursa'daki günlük gazetelerin web siteleri bu sıralamada bin, 2 bin ve 3 bin küsuruncu sıralarda yer alırken, bursahakimiyet.com.tr Bursa'da doğal bir liderlik yaşıyor aylardır.
Yine...
95.7 frekansından yayın yapan RADYO S ise, sadece Bursa'nın değil, aynı zamanda Güney Marmara'nın da sesi olmayı sürdürüyor.
RADYO S'in gücü de yükseldi.
Böylece ses kalitesi de arttı.
Şöyle örnek verelim.
Bursa'da pek çok radyo kanalı, 1 ya da 2 kw'lık yayın yaparken, RADYO S, tam 5 kw'lık verici gücüyle dinleyicilerine ulaşıyor.
Bursa'nın;
En canlı ve en yerel televizyon kanalı olan AS TV ise, içinde bulunduğumuz yayın döneminde, dopdolu bir yayın zevki veriyor.
Olay yerinden canlı yayınlar, çok sayıda programlar ve tabii ki haber bültenleri ile AS TV, Bursa'nın yerel kanalı olmayı sürdürüyor.
SÖNMEZ MEDYA'nın;
Amiral gemisi olan BURSA HAKİMİYET gazetesi ise, Bursa'nın son sistemle basılan tek gazetesi olma hüviyetini hâlâ elinde bulunduruyor.
Kurutmalı heatset baskı tekniği ile özel boyutlarda ve de tüm sayfaları renkli basılabilen tek yerel gazete olan BURSA HAKİMİYET, haftalık 31 bin 500, aylık da 135 bine ulaşan basım adedi ile, Bursa'nın en "kaliteli" günlük gazetesi unvanını elinde bulunduruyor.
Keza;
Periyodik çıkardığımız "konut yaşam", "oto yaşam", "sağlık", "eğitim", "tarım", "düğün", "bayram" ve "fark yaratanlar" eklerimiz ise, sektöre reklamcılık konusunda adeta yön veriyor.
Ve...
Sektörümüzdeki magazin ve cemiyet dergileri tek tek kapanırken ya da ara verirken, YAŞAYAN BURSA dergimiz ise karlılığını sürdürerek, yerel basında hem tek başına kalmanın, hem de magazin dergiciliğini tek başına sırtlamanın gururunu yaşıyor.
Adı gibi;
Bursa'nın tek yaşayan magazin, cemiyet ve stil dergisi olan YAŞAYAN BURSA, kendisine has okuyucu kitlesine tam 18 yıldır her ay hizmet vermenin hazzını yaşatıyor.
Sonuç olarak;
Basın meslek kuruluşları yavaş yavaş küçülürken, zorunlu ekonomik önlemler almak durumunda kalırken, SÖNMEZ MEDYA sizlerden aldığı güçle hem editöryal bağımsızlığını koruyor, hem de verimliliği ile güçlenmeyi sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.