Hava Durumu

Vaatlere dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2015 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 07:24
“Var ama yok” misali bugünkü kongre. Çoğunluğun sağlanması mümkün görünmüyor. Bu konuda bir çaba da yok. Kongrenin ikincide toplanması bir Bursaspor geleneği. Zaten adayların liste çalışmaları da devam ediyor.
Adayların şimdiye kadar yaptıkları çalışma ve söylemlerine göre Timur Noyan-İlhan Uslu ikilisinin gerek maddi gerekse proje yönünden daha ağır bastıklarını söyleyebiliriz.
Mesela, yıllardır boş olan göğüs reklamına Opel’i koymak, ayrıca 15-20 milyon dolarlık bir finans kaynağı yaratmak gibi. “Pamuk eller cebe” dendiğinde de önemli rakamlar ortaya çıkacak.
Ben burada bilhassa transfer konusunda adaylara “Vaatlere aman dikkat” diyorum. Aydın Karabulut saçmalığı bir daha yaşanmasın. Ronaldinho gibi isimlerle tantana yapılmaya çalışılmasın.
Her şey teknik direktör ile birlikte planlansın.
Her seferinde Şenol Güneş rest çekmek zorunda kalmasın. “Bunlar kısırdöngüler, büyük kulüplerin hedefleri değil” demesin. İllaki transfer olsun diye Bursaspor kaybettirilirken aracılar kazanmasın.

KILIÇ AMELİYAT OLDU

Bursaspor eski yöneticilerinden Selahattin Kılıç, Tıp Fakültesi Üroloji bölümünde ameliyat oldu. Tekstil ve spor camiasının sevilen ismi Kılıç’a geçmiş olsun derken, bir an önce eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.