Hava Durumu

Timsah golleri artırmak zorunda

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2019 09:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 09:17

Balıkesirspor maçının zor geçeceği belliydi.
Bursaspor puan kaybetti ama, rakipler de tekleye tekleye gidiyor. Akhisar'ın beraberliği, Menemen'in Ümraniye galibiyeti bir kez daha gösterdi ki, bu Lig'de her an her şey olur.
Ancak Bursaspor'da Kubilay ve Seleznov'un gol sayısını artırmak için daha fazla çaba sarf etmesi gerektiği gerçeği de ortada. Bilhassa Seleznov'un.
Bursaspor 1.Lig'de şampiyon olduğu 2005-6 sezonunda da fazla gol atamamıştı ama yine de 1.64'lük gol ortalamasına sahipti.
Bu sezon ise halen gol ortalaması 1.5 olarak devam ediyor. Bu yüzden Timsah gollerini biraz daha artırmak zorunda.

BIKTIRDI ARTIK BU TARTIŞMALAR

Süper Lig'deki kısır döngü hiç vizyondan inmiyor.
Her hafta hakem hataları, VAR olayları, boğuşma, kavga gürültü. Hemen hemen her takımın "Önümüz kesilmek isteniyor" feryatları devamlı gündemde. Önü kesilmeyen! takım kalmadı.
Fenerbahçe veya Trabzon bir galibiyet ile göklerde, ertesi hafta bir yenilgi ile yerin dibinde. Teknik direktörler bir hafta işi çok iyi biliyor, ertesi hafta zır cahil oluyor.
Ne kadar içler acısı bir durum.
Halbuki, bu toz duman içinde yalancı futbol ile malı götürenler yarı sahada yarı tribünde işlerini sessiz sedasız tamamlayıp ülkelerine veya bürolarına dönüveriyorlar. Ortada sıfıra sıfır elde var sıfır.
Bu gerçeği hiç kimse bir türlü görmek istemiyor.
Kabahat hep hakemde hep VAR'da.
TFF, kulüpler,yöneticiler, taraftarlar da eksiklikleri görmek yerine doya doya! bu karmaşanın zevkini çıkarıyor.

TAM BİR AYBABA FİYASKOSU OLDU

Futbolumuzdaki saçmalıklara bir yenisi daha eklendi. Sanki çok başarısı varmış gibi, ikide bir takım bulan Samet Aybaba'nın 3 günlük Kayseri macerası da hüsranla bitti. Buna "Tam bir fiyasko" da diyebiliriz.
Biliyorsunuz Aybaba, Malatya yenilgisi sonrası, "Bu kadar sorunlu bir takım ile ilk defa çalışıyorum. Antrenmanda, soyunma odasında sorun var. Sahada daha büyük sorun var" diyerek istifa etmişti. Ardından Bülent Uygun geldi ve ilk maçında bu kadar sorunlu! gösterilen Kayserispor Fenerbahçe'yi 1-0 yeniverdi.
Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman da galibiyet sonrası, Aybaba'ya taktırmadan yapamadı: "Bugün gerekli cevabı sahada verdi çocuklar"
Tabii Aybaba'nın bir kez daha sesi soluğu kesiliverdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.