Hava Durumu

Tekrar hatırlamakta yarar var

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2019 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 08:41

"Kaldığı yerden devam" derken tekrar hatırlamakta yarar var, yangın yerinin seyir defterini.
Aday 3.takım için kalan maçları bir kez daha gözden geçirmek, 5 aşağı 5 yukarı bir tahmin çıkarmak amaç.
Görünen o ki, Göztepe, Bursaspor, Ankaragücü veya Fenerbahçe'den biri veda edecek Süper Lig'e. İlk 4 maçı zor olsa da Fenerbahçe bu işten sıyrılmaya en yakın takım. Diğer 3'lünün kalan maçları ise tam bir final. Hele hele Bursa'daki Bursaspor-Göztepe, İzmir'deki Göztepe-Ankaragücü maçları belki de kader belirleyecek cinsten.
Ben 33 puanlı Kayserispor'u bu listeye dahil etmiyorum çünkü 39-40 puanı yakalama imkanı çok fazla. Hızlı düşüşü kesen Kasımpaşa da 34 puanla daha rahat. 28 puanlı Bursaspor'un ise ilerleyen haftalarda daha da tehlikeli durumlara düşmemesi için bu hafta Alanya'da yenilmemesi şart.

VAR'DA ÖNEMLİ BİR GELİŞME

İngiltere Futbol Federasyonu, Federasyon Kupası Yarı Final maçlarında VAR sistemine başvurulan pozisyondan sonra kararda değişiklik olması halinde, taraftarların bu pozisyonu ekrandan izleyebileceğini açıkladı.
Bilhassa bizim açımızdan da önemli bir gelişme bu. Yani Süper Lig'de de olması gerek. Çünkü, "VAR'a niye gittin? Golü niye iptal ettin?" tepkileri daha çok oluyor bizim tribünlerimizde. VAR'daki görüntüler stat ekranlarında da yayınlanırsa, daha kolay bilgi sahibi olunur.


İngiltere'ye uzanmışken Premier Lig'deki Arsenal-Newcastle Uni-ted maçındaki Arsenalli futbolcuların gol sevincine de bakmakta yarar var. Bu tip sevinçlerin de Süper Lig'e gelmesi lazım. Korner bayrağını tekmeleme, zemini traktör gibi sürme, takım arkadaşlarının üzerine sakatlık tehlikesi yaratacak şekilde atlama, bizde daha fazla. Bunları mutlaka kesmek lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.