Hava Durumu

Sıkıntıdan kurtulma fırsatı

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2018 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2018 08:01

Lig'de alt sıralar yavaş yavaş belirlenmeye başlarken, Alanya'dan alınan 3 puan gerçekten altın değerinde.
Sıkıntıdan kurtulma, rahata yelken açma fırsatı bu.
Alanyasporlu Merih Demiral'ın maçtan sonra, "Onlar bizden daha çok istedi" yorumu, Bursaspor'un bu önemli maça her yönden çok iyi hazırlandığının bir başka göstergesi. Bilhassa Galatasaray beraberliğinden sonra da ayakların yere basması ve hırsı devam ettirmek çok önemliydi.Net galibiyet kadar Latovlevici'nin solda patlama yapması da dikkati çeken bir kazanç. Stancu'da ise hâlâ değişen bir şey yok. En kritik ve gerekli anlarda, "İş görmez raporu" alır gibi.
Samet Aybaba, "Stancu bu şehirde biraz çekiniyor herhalde" diyor. O zaman kolayı var. Başka bir şehre gitsin, ne bize ne de kendine daha fazla eziyet çektirmesin.
Sakho'nun sakatlığı tam bir şanssızlık. Dileriz fazla uzun sürmez.

TAM BİR AÇMAZIN İÇİNE GİRİLDİ

Milli Takım'dan sonra kulüp takımlarında da Avrupa sahnesinde başlar önde.
Goller yağmur gibi.
Futbolumuz hem mali yönden hem de başarı yönünden tam bir açmazın içine girdi. Buna düşüş değil, çakılma demek daha mantıklı yaklaşım olur.
Büyük paralarla, uzun sözleşmelerle, tazminatlarla Süper Lig'i "Bitikler cenneti" haline getirenler, kulüpleri de bitirme noktasına getirdi. "Plansızlık, altyapısızlık, sistemsizlik" diye bağıra bağıra gelen tehlike sonunda, İstanbul takımları da sele kapılmış arabalar gibi sürüklenmeye başladı. Bol para ve 14 yabancı olayını da önlerine katarak giden bir sürüklenme bu.
Ya ülke puanı?
Onun da erozyona uğramaması mümkün mü?
Her fırsatta "Büyük atılımlar!" dan bahseden TFF, önüne gelen bu kara tabloyu Riva'daki tesislerin neresine asacak acaba?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.