Hava Durumu

Ortaya çıkan bir gerçek daha var

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2015 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 08:17
“Aldığınız 1 puan Eskişehirspor’un Lig yarışı ve şu anki konumu için çok önemli”
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, maçtan sonra Kanal 26’ya söylemiş bunu. Hani, “Kötü günümüze denk geldiniz, yine iyisiniz” der gibi. Aslında Bursa’daki ilk maç için de aynı sözler geçerli.
Sonlarda durup dururken 2-0’dan 2-2 olmuştu. Bu 2 puan için Es Es’e tam bir komşu yardımı da diyebiliriz. Çünkü Eskişehirspor bu sezon oldukça kötü. Ateş hattının dumanı ile tütsülenip duruyor.
Neyse onların dumanını bırakıp Bursaspor’a bakmakta yarar var.
“Hakemdi, saha bozuktu, yorgunluktu” tamam da son haftalarda ortaya çıkan bir gerçek daha var;
Oyun düzeni ve disiplininden kopuş, sinir, afra tafralar olağan ve sıra takip eder bir hale geldi. Bunları gördükçe,”Gidişat iyi değil” dememek mümkün mü? Gerek yönetimi gerekse Şenol Güneş’i tedbir almaya davet etmemek mümkün mü?
Birlikte bir ürün çıktı ortaya.     Bu ürünün kalitesini herkes beğendi, herkes memnun oldu. “Futbolu Bursaspor oynuyor” dedirtti. Şimdi bu aşamada, “Keskin sirke küpüne zararlıdır” sözünü bir kere daha doğru çıkarmaya, herkesi memnun eden takım düzenini bozmaya ne gerek var?
Kupa rövanşı ve Lig’de ilk 5 için kritik haftalara girildi. Artık yapılacak hataların telafisi mümkün değil. Hazır Avrupa cezasını ödeme fırsatı ayağımıza kadar gelmişken, başka işlerle uğraşmanın ne anlamı var?
Ayrıca bu bilince ulaşamayanları da, sonunda “Tekrar borca girelim, illaki takımda tutalım” demeye de ne gerek var? Çekilen sıkıntılar zaten ortada.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.