Hava Durumu

Maç ortada ancak 1 şartla

Yazının Giriş Tarihi: 31.03.2017 04:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 04:53

Yönetim, Aykut Kocaman, Fenerbahçe üçgeni içinde geçen olaylardan sonra Konyaspor'un havasını tamamen kaybedeceğini düşünenlerdenim.
Fenerbahçe maçını bunun dışında tutmak lazım, çünkü bu özel durumlar, her takım için geçerli.
Onun için Kocaman'ın bilhhassa Fenerbahçe olayı, takımı ve tribünleri büyük ölçüde etkileyecektir. Bundan sonraki maçlarda Konyaspor'u "Havası kaçtı" sözü ile yan yana koymak daha kolay olacaktır.
Aslında Konyaspor'un iç saha maçlarına bakarsak, son 3 maçta kazanamadığını, sadece 2 puan aldığını görürüz. Konya Arena, onlar için artık sorun haline gelmiştir.
Diyeceksiniz ki, "Bursaspor da kötü"
Doğru ama, bu şartlarda en azından maçı dengede götürebilme şansının bulunduğunu da görmek lazım.
Hesaplar ve tahminler 1 puanı göstermektedir.
Yani Mutlu Topçu takım tertibinde, Bursaspor da savunmada çok büyük hatalar yapmadığı takdirde "Maç ortada"dır. "Savunmada" dedim, çünkü Aykut Kocaman'ın en çok güvendiği ve Milli Takım'a almadığı için Fatih Terim'e sert ifadeler sarf ettiği Ömer Ali Şahiner için çok dikkatli olmak gerekecektir.
Ömer Ali Şahiner, sağ kulvarı çok iyi kullandığından ve Fatih Terim'e bu hafta gönderme yapabileceğinden savunmada özel önlem zorunlu hale gelmiştir. Kanat olayı ile ilgili Alanya maçında yapılan hataların nelere mal olduğu ortadadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.