Hava Durumu

Le Guen'in kararları

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2017 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 07:52

Batalla'nın kaçan penaltısı, Kembo'nun kırmızısı ile gelen tersliklerle Bursaspor adeta patladı, Osmanlıspor ise göçük altında kaldı.
Mücadele ve heyecanın tavan yaptığı maçın kahramanı ise Le Guen.
Önce 3'lü savunma ile rakibe davetiye çıkarması doğrusu hiç beklenmiyordu. Hele hele sağda çok tehlikeli olan Serdar Gürler varken, Aziz Behiç'i orta dörtlüye almak büyük hataydı ve Serdar bu kanatta boş kalıp rahat top getirince golü yemek kaçınılmaz oldu.
İşte, baştan geriye düşmek ve penaltı kaçırmak Bursaspor'u bir anda canlandırdı ve Batalla, Agu, Jorquera'nın uyumlu hücumları ile gelişen ataklar Osmanlıspor'u bunalttı. Duran toplar organizasyonu ile de Stancu ve Agu, Timsah'ı öne geçiriverdi.
2.yarıda Kembo'nun hızlı çıkışlarda ağır kalması ile mutlaka bir değişiklik bekleniyordu ama, ilginçtir Le Guen'in yapamadığını Cüneyt Çakır yaptı. Ayağını fazla kaldırdığı için bastı kırmızıyı.
10 kişi kalmanın bir de geriye yaslanması vardı ki, işte bu sıkıntıda Le Guen'in yaptığı değişiklikle oyuna soktuğu Delarge, Bursaspor'u ve tribünleri rahatlattı.
Osmanlı beraberlik için baskı kurma peşinde koşarken Delarge'nin geliştirdiği ani atakta, Batalla ve Aziz Behiç'in organizasyonu Başkent ekibini gafil avladı, ister istemez havlu attırdı.
Doğrusu Aziz Behiç'in geriden uzun çıkışta sol çaprazdan attığı harika şut ve gol büyük keyif verdi.
Bursaspor da üst üste aldığı 2 yenilgiyi telafi etmiş oldu. Puan cetvelinde ortadan yukarı doğru yönelmek önemliydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.