Hava Durumu

Kulüpleri batırmak kolay oldu, ya çıkarmak?

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2019 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 08:24

Futbol kulüplerinin borçları, tam olarak nasıl halledilecek belli olmadı ama öncelikle iyi bir mizah malzemesi olduğu ortada.
Mesela çiftçilerle ilgili olanı bunların en etkilisi:
"Çiftçiler de futbol kulübü kursun, sizin borçları da halledelim"
İşin içine Ziraat Bankası da girince olacağı buydu.
Çünkü, "Ziraat Bankası kulüplerin tüm borçlarını bildirmesi halinde borçları ödeyecek ve ardından kulüplere yapılandırma yapacak" iddiaları bir anda yayıldı ortalığa.
İşte bu aşamada dün Türkiye Bankalar Birliği devreye girmek zorunda kaldı ve bu iddialara yanıt verdi.
Ziraat Bankası'nın futbol kulüplerinin tüm borçlarını yapılandıracağı iddialarının yalanlandığı açıklamada, "Kulüplerimizin borçlarının bir bankaya devredilmesi söz konusu olmayıp her banka kendi kredi riskini yönetmeyi sürdürecektir. Yeniden vadelendirme, yapılandırma, borçların silinmesi veya piyasa normlarının dışında fiyatlama yapılması söz konusu değil" denildi.
Sonunda da şu bilinen ifadelere de yer verildi:
"Bu proje, Türkiye Futbol Federasyonu'nun liderliğinde Türkiye Bankalar Birliği'nin de iştiraki ile futbol endüstrisinin sürdürülebilir bir performans içinde gelişimini mümkün kılacak yapıya kavuşturulmasına yönelik ilgili tüm tarafların dahil olduğu bir çalışmadır"
Anlaşılan şu ki;
Kulüpleri batırmak çok kolay oldu ama çıkarmak oldukça zor olacak.

İNŞALLAH KENDİNİ TOPARLAR

Ozan Tufan Fenerbahçe'ye gittikten sonra bir türlü eski formunu yakalayamadı. Sonunda teknik adamlar da onu bir kenara atıverdi.
Futbolun kanunu bu.
Şimdi Alanya'ya kiralandı ve Ersun Yanal da ona giderken bazı nasi-hatlerde bulunmuş. Ozan, şimdiye kadarki nasihatleri pek dinlemedi ama inşallah bu defa kendine bir yön verir ve yaşı da daha genç olduğun-dan çabuk toparlar. İnsan ister istemez, "Bari sen bir yerlere gel Ozan" demeden yapamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.