Hava Durumu

Karabük de olmasa

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2018 07:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 07:20

Güneş altında cayır cayır yanarken, soğuk bir bardak su getirene, "Ölmüşlerinin ruhuna değsin" denmez mi?
Bu da aynen öyle.
Allah'tan Karabük maçı denk geldi bu sıkıntılı haftalara. Bursaspor, zar zor da olsa bir galibiyet sıkıştırabildi araya.
"Küme düşmüş Karabük" diyoruz, "Batman Petrol'den, genç takımdan aldıklarını oynatıyor" diyoruz ama yine de bakıyoruz, Bursaspor'un mutlaka kazanması gereken maçta etkisizliği elden bırakmadığını ve ancak penaltı ile rahatlayabildiğini görüyoruz.
Furkan'ın Batalla ile birlikte orta sahaya alınması gibi olumlu bir karara, Sow ile Stancu'nun beraber oynatılması ve Stancu'nun kanada kaydırılması şeklindeki olumsuzluk eklenince, gol ancak rakip hatası ve tesadüflere kaldı. Çünkü Sow da, Stancu da etkili olmaktan tamamen uzaktı.
Nitekim rakip hatasından topu çalan Yusuf, Batalla'yı pozisyona soktu. Kaleci Çağlar da durup dururken penaltı yaptı ve Bursaspor da bu 2 golle arayı açma fırsatı buldu.
Burada Yusuf ve Barış'ın hatalarına rağmen gayretleri ve pozisyon yaratma hırslarını görmezlikten gelemeyiz. Diğerlerinden oldukça farklıydılar.
Yine kaleci Harun var.
Son haftalardaki hatalı gollere bu defa son verdi. Hele hele 2-1'den sonra İbanez'in alt köşeye giden sert şutunu yatarak kurtarmakla, Bursaspor'un maç içinde tekrar sıkıntıya düşmesini önledi. Buna "Hayat verdi" de diyebiliriz. Harun'un kurtardığı penaltıda ise dönen topu tüm takımın eli belinde seyretmesi, korkunç bir hata idi. Bu kadar oyundan ve Harun'dan kopmak olamaz.
Sonuçta hatalarla sevaplarla rahatlatan bir galibiyet geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.