Hava Durumu

İpler hâlâ bizim elimizde

Yazının Giriş Tarihi: 28.04.2019 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.04.2019 08:02

Göztepe'nin beklenmedik yenilgilerden sonra yine beklenmedik galibiyete geçmesi, alt sıraları karmakarışık bir hale getirdi.
"Yangın yerine döndü" sözü bile hafif kalır.
Hesap kitap bir yana, Bursaspor için günün tek olmazsa olmazı var:
Akhisar'ı yenip 32 puana yükselmek.
Öncelik bunda. Galibiyet sonrası Bursaspor puan farkı ile tekrar Akhisar, Erzurum ve Göztepe'nin üzerine çıkacağından kalan 4 maçta kontrol kendisine geçecek. Önümüzdeki Erzurum D, Antalya D, Göztepe ve Malatya D maçlarında kendi kaderini kendi çizecek.
Yani ipler hâlâ bizim elimizde.
Bursaspor ve bu taraftar da bunu kullanacak güçte.

ABDULLAH AVCI VE KİMYA

Gözlerden uzak, camiasız ve tenkitsiz çalışmaya alışmış Başakşehir, bütün dikkatler bir anda üzerine dönünce eli ayağına dolaştı, yine teklemeye başladı.
Çünkü böyle bir baskıya alışık değiller.
Tabii futbolcular ile birlikte Abdullah Avcı da dağılıverdi.
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Göztepe maçından sonra düzenlediği basın toplantısında deneyimli teknik adama "Takım kimyasında bozulma var mı?" yönünde bir soru yöneltildi...
Abdullah Avcı ise bu soruya sinirlendi ve basın toplantısında tepki göstererek, "O kelimeyi ne amaçla kullandığını bilmiyorum. Ama öğrenirim. Ona göre hareket et" demesi tepki çekti.
Mart ayında Posta Gazetesi'nde yayınlanan Abdullah Avcı'nın açıklamalarında, Erzurumspor'la 1-1 berabere kalarak puan farkının 8'e çıktığı Galatasaray'ı kastedip, "Bir anlamda ligde bizim 8, onların 10 maçı var. Biz kazandıkça onların kimyası bozulacak. Nitekim, Erzurumspor maçının sonundaki görüntü bunu ispatlıyor" demişti.
Abdullah Avcı basın toplantısında ise "Takımın kimyasında bozulma var mı?" yönündeki soruya sinirlenerek, "O kelimeyi ne amaçla kullandığını bilmiyorum. Ama öğrenirim. Ona göre hareket et. Bilmediğin şeyler üzerinden yorum yapıp, yalan haberlere dayalı bir şekilde o kelimeyi kullanma. Kimya değil, enerji ve üzüntü diyelim" diye yanıt verdi. Basın toplantısında ise bu sorunun ardından, "Provoke edici sorular yöneltmeyelim" şeklinde uyarı yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.