Hava Durumu

İkram bizden, teşekkür Antalya'dan

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2018 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 08:13

"Bir atlarsın, iki atlarsın..." misali.
İlk yarılardaki kötü futbol ve devamlı yan pası bir gelenek haline getiren Bursaspor bu defa 2.yarı çıkışını yapamadı ve net bir yenilgi aldı.
Üstelik ekstrası da vardı bu ilk yarıdaki kötü futbolun.
Umut Meraş bir amatör futbolcu hatası ile Mevlüt Erdinç'i ceza sahası içinde arkadan gelip indirdi. İtirazı bile olmaması gereken bir penaltıydı bu.
Ertuğrul ise hücuma çıkarken göz göre göre rakibe verdi topu, aniden dönen pozisyonda da Mevlüt Erdinç 2.defa affetmedi bu büyük hatayı.
Neticede 2 ikram bizden, 2 teşekkür Antalya'dan oldu.
İlk yarıdaki futbol için "Herhalde maça değil, pas antrenmanına çıkmış bu takım" da diyebiliriz.
Orta saha ve geride uyuşuk uyuşuk bu kadar pas yapma, top gezdirme ile ne amaçladı Samet Aybaba, doğrusu onu da anlayamadık.
Lima'yı 2.yarıda oyuna sokmak da bu defa tutmadı. Gerçi Lima oyuna ve sağa hareket getirdi ama kalabalık Antalya savunması her pozisyonu kesmekte fazla güçlük çekmedi. Antalya'nın bu kapalı defansında, çoğalamamanın ve şut atamamanın cezasını da çekti Bursaspor.
Solda ise Latovlevici etkili değildi. Sadece kornerleri tehlikeliydi, ancak hava hakimiyeti rakipte olduğu için onlar da boşa gitti.
İkinci yarıda Bursaspor'un şuursuz hücumları devam ederken Antalya'nın kontra bir çıkışında kaleci Okan, Hakan Özmert'in yakın mesafeden attığı gollük şutu çıkarmasa 3 olmuştu skor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.