Hava Durumu

Güneş 3'te 3 ile açtı

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2019 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 07:29

"Bir farklılık olması lazım" diyorduk, beklenen de oldu sonunda. Milli Takım Arnavutluk'ta net bir galibiyet aldı.
Eleme Grubu maçlarına kötü başlama alışkanlığı da geride kaldı. Bulutlu sisli puslu hava gitti, Güneşli günler ile dükkan açıldı.
Sahadaki futboldan ziyade buydu önemli olan.
Şenol Güneş açısından bir başka önemli olay daha var;
Milli Takım, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası elemelerindeki ilk maçlar göz önüne alındığında en son 3 Eylül 2010'da EURO 2012 elemelerinde Kazakistan'ı 3-0 yenmişti. Bundan önce 2002 Dünya Kupası ve EURO 2004 elemelerine 3 puanla başlayan Güneş, Arnavutluk galibiyeti ile 3'te 3 yapmış oldu.


Sonuçta onun da bir başka farklılığı var.
Lucescu ile Milli Takım'ın başına dert açanlar, en değerli takımımızı bile küme düşürenler, bu işten ne kadar anladıklarını! da bir kez daha görmüşlerdir herhalde.
Kulüpleri göz göre göre zarara sokanların, bunu ödemesi gerektiği artık gündemde olduğuna göre, TFF'yi böyle zarara sokanları da bunun içine dahil etsek fena mı olur?
Kadroya kattığı 2-3 usta ile oyunu biraz daha şekillendirmeyi başaran Şenol Güneş, belli ki hazirandan sonra daha rahat ve daha olumlu işler yapacak. Arnavutluk, Andorra ve Moldova gibi takımlar da bu gidişle bizim korku listemizden çıkacak.

NİYE KESTİRİP ATTI?

Dünkü Bursaspor Mali Kongresi'nde, borç miktarı ile ilgili 2 ayrı rakam dikkati çekti.
Bağımsız denetleme kurulu 2018 sonu itibarı ile 491 milyon TL olarak açıkladı. En son kürsüye çıkan Başkan Ali Ay ise, "441 milyon" dedi.
Mali kongrede olunduğuna göre Ay'ın bu konuda daha detaylı bilgi vermesi gerekiyordu ancak nedense, kestirmeden gidip kürsüyü terk ediverdi.Herhalde kongre tarihi sorulmasın diye yaptı ama, doğrusu buna bir anlam veremedik.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.