Hava Durumu

Gereksiz sinir Gençler’e yaradı

Yazının Giriş Tarihi: 05.03.2015 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 06:59
Sen sinir, rakip de top yaparsa gayet doğal olarak avantaj Gençler’e geçer.
Volkan Şen zannediyor ki 3-5 maç iyi oynayınca, istediğim gibi asar keserim. Lig’de, Kupa’da onun kadar sarısı kırmızısı bol olan yok. Yönetim ve teknik heyet olarak ona ‘dur’ diyen de yok. Kulak çekilmeyince bir anda havalandı gitti. Bir insan bu kadar kendini ucuz attıramaz. Faul yapıp hiç gereği yokken el kol hareketlerinden sarı kart almışsın, arkasından itiş kakışlı sürtüşmenin içine giriyorsun. İki rakibine birden el kol hareketlerine devam ediyorsun. Arkadaşlarını yatıştıracağına, yangına benzin döküyorsun. Gayet tabii ki kırmızı kart.
İyisiyle, kötüsüyle böyle bir Volkan’ı yaratan sadece kendisi değil, yönetim ve Şenol Güneş. Çünkü gaz da fren de onların elinde.
Volkan Şen kendini attırmak için ne lazımsa yaptırdı ama Fernandao’yu topla buluşturmak adına hiçbir şey yapmadı. Sadece o değil, kanatlar da yapamadı. Fernandao da tek pozisyon yaratamadan mecburen ayakaltında dolaşıp durdu. 
Stoperler fazla mesai yapmaya devam ediyor. Pazar Civelli, çarşamba da Serdar Aziz kurtardı günü. Ancak Mervan’ın golünde bu stoperlerin de bu kadar aciz kalmaması gerekirdi.
Ligi düşünen ve tamamen değişik bir kadroyla çıkan Gençler’e karşı deneyimliler ordusu gibi kalan Bursaspor’un orta saha ve kanatları kullanamaması maçı dengeye getiren en önemli unsurdu. Rövanşta ne olacağı belli olmaz ama Bursaspor’un kendisine yar olmayan siniri bırakıp, normal oyun şekline döneceği de herhalde ‘Aklın yolu birdir’ sözü gibi ortada. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.