Hava Durumu

Gençlere ders ve Çin-Katar

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2016 04:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 04:58
"Küllerinden doğmaya hazırlanıyor" diye lanse edilen Sercan Yıldırım, bu yoklukta ümit kaynağı gibi gösteriliyor ama, verdiği son beyanat da bizi yine ümitsizliğe yöneltiyor.
Bakın neler diyor Sercan:
"Keşke Galatasaray'a hiç gitmeseydim. Artık paraya değil, kariyere önem veriyorum. Bir daha İstanbul'a gitmem. Menajerler yıldız adaylarının kafalarını çok çabuk çeliyorlar. Gençlere gereken dersleri veriyorum. Hedefim Çin veya Katar. Bu saatten sonra yurtdışını düşünürüm. Onun dışında Bursaspor'da futbolu bırakmak istiyorum. Evlenmek istiyorum ama uygun kişiyi bulamıyorum.vs"
Aynen futbolu ve özel hayatı gibi, gezen dolaşan konuşmalar.
Ne diyelim, inşallah derlenir toplanır artık bu futbolcumuz da, bir istikrar yoluna girer.

SENİN CANIN CAN DA

"Avrupa, Avrupa" diyoruz ama bazen de 10 para etmediğini görüyoruz.
Monaco-Fenerbahçe maçı ile ilgili gelişmeler, onların ne kadar bencil ve "Rabbena hep bana"cı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşince, Türkiye'deki olayları bahane ederek önce gelmek istememiş sonra da garanti istemişti. Spor Bakanı Kılıç da gerekli garantinin verildiğini bildirmişti.
Şimdi geldik rövanşa.
Monaco Prensliği ve Fransa fazla polis veremeyeceğini açıklayarak, Türklere Monaco ve Nice'te dolaşma yasağı getirdi. Yani bu "Gelmeyin" demek, "Garanti yok" demek. Peki ne oldu, İstanbul'da kendileri için gösterdikleri hassasiyet? Burada istediğin şeyi, orada niye vermiyorsun?
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.