Hava Durumu

Fener’i kayırma kuralı geçerli orda

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2015 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 07:25
Türk futboluna bir rezalet sayfası daha eklendi Kadıköy’de Hüseyin Göçek yetmedi, yardımcısı Orkun Aktaş da giydi Fenerbahçe formasını. Tam 13 kişi yüklendiler Bursaspor’un üstüne. Timsah sakatlık yüzünden 10 kişi oynadığı bir anda da çektiler ipini.
Ondan sonra da bas bas bağırırlar “Neden bu Fener düşmanlığı” diye.
Eğer bu ülkede kurallar Kadıköy’de geçerli değilse, hakemler oraya gelenin elini kolunu bağlayacaksa, neden oynanıyor bu Lig?
Kukla mı diğer takımlar?
Bursaspor hiç de korkmadı. 90 dakika gitti Fener’in üstüne. 1 değil 5 gol birden kaçırdı. Tribünlerde,”Allahım kurtar bizi” diye dua edenler bile vardı.
Belluschi’nin direkten dönen topa kafa ile attığı golde Emre şutunu çektiği an, Caner’in kolu ve omuzu ofsaytı bozuyor. Çünkü kendi kalesine Belluschi’den daha yakın. Üstelik yardımcı hakem Orkun Aktaş da pozisyona hepsinden daha yakın. Ancak futbol kuralı değil, Fener’i kayırma kuralı geçerli Kadıköy’de.
Kıl payı olayını ev sahibinden yana kullanan Aktaş bey hemen çekiyor bayrağı, “Ben görevimi yaptım” der gibi.
Görev sırası artık Hüseyin Göçek’te.
İkinci yarıda Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içinde, topa daha yakın olan Belluschi’yi arkadan çekiyor. Penaltının babaannesi cinsinden. Ancak karar devam.
Şans da Bursaspor’dan yana değil. Belluschi’nin şutlarını Volkan ve Hasan Ali’nin çizgiden çıkarması bir mucize. Bu kadar kaçanların, verilmeyenlerin üstüne kaleci Harun’un kesmeye çalıştığı topun boş Webo’nun önüne düşmesi ise tam bir şanssızlık. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.