Hava Durumu

Eskilerden bir sayfa daha

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2019 08:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 08:58

Bursaspor için eskilerden bir sayfa daha.
52 yıllık bir rekabete dayanan Altay maçı var sırada.


Bugüne kadar Altay ile hep İzmir'de ve çoğunlukla Alsancak'ta oynardık ama bu defa ve ilk defa Menemen'de karşı karşıya geleceğiz. Stat küçük olduğu için Bursaspor taraftarına 215 kişilik kontenjan verilecek. Tamamen Altay'ın avantajına bir durum. Aslında Menemenspor daha yeni tamir edilen kendi sahasını ne diye Altay'a veriyor, bu da çok saçma bir başka durum.
Geçen haftaki Menemen-Osmanlı maçını TV'den takip ettiğimiz kadarıyla, stat ışıklarının yetersiz olduğunu da belirtmek gerekir.
Bursaspor, Altay ile en son 13 yıl önce Bursa'da karşılaşmış ve bu maçı rakip takım 2-1 kazanmıştı. O dönem Bursaspor ve Altay 1.Lig'deydi.
Tesadüfe bakın ki, yine 1.Lig'deler. 2006'daki son maçı Altay almıştı ama Süper Lig'e yükselen taraf Timsah olmuştu. Bakalım bu defa Lig'in sonunda neler olacak.

HANİ NERDE FALCAO?

Aylarca Falcao haberleri ile yattık kalktık.
Geliyordu da gidiyordu da. İçimiz dışımız Falcao olmuştu. Şöyle goller atacak böyle vuracak, Galatasaray'ı uçuracaktı.
Peki geldi de ne oldu?
Nerde o goller?
Bunun için mi kafamızı ütüledi bu İstanbul medyası?


Malatya'da 90+1'de girsin, Fenerbahçe'ye dinlenik çıksın diye mi çektik bu gürültüyü? Telekom'da Kasımpaşa'ya gol atsın diye mi verilecek kamyonlar dolusu eurolar?
Eski başkanının parasını ödeyemeyen, icralara düşen Galatasaray, tutturdu "Falcao, Falcao" diye. Bu kulüplerin gerçekten akıllanmaya niyeti yok. Ortada futbol da yok. Sadece kuru gürültü. UEFA ülke puanı sıralamasında bu kafa ile daha da alt sıralara düşeceğimiz şimdiden belli değil mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.