Hava Durumu

Demirören'e geciken rest

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2018 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2018 08:11

Kulüpler Birliği'nin Yıldırım Demirören'e ve TFF'ye hiç beklemedik bir sertlikte rest çekmesi hepimize "Nihayet" dedirtti.
Hatta "Şükürler olsun"u da buna ilave etmek gerek.
Kulüpleri ve Milli Takım'ı ile batan futbolumuzun başında hâlâ niye durduğu veya tutulduğu hep tartışılıyordu ama bardağı taşıran Hüseyin Göçek, Halis Özkahya kararları, sonunda TFF'nin işini bitirecek gibi görünüyor.
17 kulübün, "Karar geri alınmaz ise ortak bir adım atacağız" açıklaması, "Adayımız hazır, istifa ve kongre yolu göründü" demektir.
Kulüpler Birliği'nin bu resti karşısında, "Demirören'e yol göründü.Nihayet ondan kurtuluyoruz"un sevinci içindeyiz.

"CEZA FAZLA" DERKEN TAZMİNAT FAZLA ÇIKTI
"Amma denk geldi" denir ya.
Fatih Terim olaylı derbide aldığı cezalar ile ilgili, "Bu fazla cezaların bedeli ödenmeyecek mi?" diye kendince çıkış yaptığı gün TFF'den bir darbe daha yedi.
"Cezalar fazla" derken bu defa TFF'den alacağı tazminat fazla bulundu ve indirime gidildi.
Sporx'teki habere göre, Milli Takım'daki erken fesih bedeli olarak Terim'e 9 milyon 324 bin TL tazminata hükmeden mahkeme kararına TFF itiraz etti. Üst mahkemede görülen davada "Hakkaniyet" indirimi yapılarak tazminat 5 milyon 250 bin liraya indirildi. Taraflar isterse bu kararı 2 hafta içinde Yargıtay'a taşıyabilecek.

HARUN'DAN YİNE KÜMEDE KALMA KURTARIŞLARI

O zirve yaptı ama takım yerlerde, daha fazla da yapacak bir şeyi yok.
Kaleci Harun için, "Bursaspor'daki kaderi, Fenerbahçe'de de değişmedi. Yine kümede kalma kurtarışları yapıyor" demiştim.
Üzerinden haftalar geçti, durum yine aynı.
İstanbul'a gittiği ilk haftalarda tenkit edilen Harun şimdi takdir ediliyor. Penaltı dahil yaptığı kurtarışlar ile Fenerbahçe'nin daha ağır yenilgiler almasını önlüyor.
Böyle bir takımla da elinden ancak bu kadarı gelir. Önemli olan "İşte Harun bu" dedirtmesi ve grafiğinin yükselişe geçmesi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.