Hava Durumu

Bu çelişkiler kimin eseri?

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2019 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 08:02

Yıldırım Demirören TFF'yi bıraktı ama giderayak da ortalığı çorba yaptı.
Son günleri bile zarar yazdı futbola.
Bakın Şenol Güneş olayına.
"Beşiktaş'tı Milli Takım'dı, ikisiydi birisiydi, tazminattı" derken 2 taraf da karmakarışık oldu. Tribünlerde, ekranlarda, sayfalarda, beyanatlarda ve en önemlisi Şenol hocada tansiyon tavana vurdu.
Konyaspor maçından sonra kendisi ile röportaj yapan yayıncı kuruluş muhabirini az daha dövecek zannetti millet.
Halbuki muhabir arkadaşın da, yayıncı kuruluş yorumcusu Reha Kapsal'ın da sorduğu sorular gayet normal. Biri tribündeki tepkileri, diğeri de "Beşiktaş'ı bırakma-masında sebep tazminat maddesi olabilir mi?" diye sordu. Ne var bunlarda? Varsa var, yoksa yok demek o kadar zor mu? Şenol hoca belli ki, patlayacak yer arıyor. Suratı allak bullak. Buldozer ile istimlak yapar gibi giriverdi ortalığa.
Verdi veriştirdi.
Hani derler ya, "Açtı ağzını yumdu gözünü, aklına ne geldiyse" cinsinden.Hem Milli Takım hem de şampiyonluğa oynayan bir takımın teknik adamına yakışır mı bu kadar sinir ve sallama? Ortalıktaki sorunlar yetişmiyormuş gibi, yenilerini çıkarmaya gerek var mıydı?
Ancak dedim ya, Demirören'in son günleri de zarar yazdı futbola.
Milli Takım'ın başına, sorunsuz ve ilişiksiz bir isim oturtmayı bile başaramadı. "Beşiktaş'ta mı, Milli Takım'da mı, yoksa ikisinde birden mi?" soruları askıda kaldı. Çift ruhsatlı arabaya döndü iş.
Böylece tepkilere, tansiyona, kolesterole açık bir ortam daha oluştu futbol dünyamızda ve Vodafone Park'a. Bu çekişmelerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceği, hatta Milli Takım belirlenmesine kadar sirayet edeceği de kesin gibi. Şenol hoca bu kadar sinir ile nasıl iş yapacak?
Bu arada ben en çok Demirören'in Fikret Orman'la yaptığı daha önceki görüşmede, "SSK'sını sen öde, muhtasarı ben öderim" diye de konuşup konuşmadığını merak ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.