Hava Durumu

Biraz stres atalım ama...

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2018 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 08:40

Biraz da onlara bakalım, işin stresinden kurtulalım.
Kalan maçlara ve yapılan hesaplara göre ligde Konyaspor ve Osmanlıspor'un durumları oldukça zor. Karabük'ten sonra 2.ve 3.takım olma ihtimalleri fazla. 24 puanı ve 5 deplasmanı bulunan Osmanlıspor'un kalan 9 haftada 11-12 puan toplaması ve 35-36'ya ulaşması bekleniyor.
21 puanı ve 5 deplasmanı bulunan Konyaspor'un da kalan 9 haftada 14-15 puan toplayabileceği en iyimser hesap. Böylece o da 35-36 yapabilecek.
25 puanlı Antalyaspor ise 37-38'e ulaşabilir.
Durum bu ve Bursaspor'un yapacağı tek şey var; Bursa'daki Sivas, Kasımpaşa ve Konya maçlarını mutlaka kazanıp 39'a varmak ve son 2 haftaya rahat girmek.

HALİT DERİNGÖR'Ü KAYBETTİK
Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcularından olan spor yazarı Halit Deringör'ü de kaybettik.
96 yaşında aramızdan ayrılan Halit ağabey, Fenerbahçeli olarak bilinir ama Bursa futboluna da büyük katkıları olduğundan bizde de ayrı bir yeri vardır.
Halit Ağabey 1952'de Fenerbahçe'de futbolu bıraktıktan sonra Bursa'ya gelmiş ve Acar İdmanyurdu'nda antrenörlük yapmıştır. Bursaspor kuruluncaya kadar Bursa Amatör Küme'de Acar, Akın, Güven ve Merinos arasında büyük rekabetler yaşandığı için onun Acar'da çalışması ve takımını Türkiye Şampiyonu yapması olay olmuştu.
Halit ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.