Hava Durumu

Bir taraftar önerisi

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2015 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2015 08:39
Timsah Arena ile ilgili İstanbul’daki bir taraftardan önemli bir öneri geldi.
Öncelikle taraftar görüşlerinden olumlu şeylerin çıktığını da kabul etmek lazım. İşte bunlardan biri de Ümit Kocabıyık ve gönderdiği mail’de şöyle diyor:

“Ben doğuştan Bursasporluyum ve 13 yıldır İstanbul’da yaşıyorum. Timsah Arena ile ilgili bir önerim var. Üstten ve yandan bakılınca komple devam eden yeşil çatı nedeni ile ortaya biraz da yılan görüntüsü çıkıyor sanki. Kuyruk kısmı beyaz ile inceltildiğinde Timsah, aslına daha uygun olacaktır”
Fotoğraflar yan yana konulduğunda, Ümit kardeşimiz haksız da değil hani. Gerçekten  muhteşem eserin mimarı Hasan Sözüneri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin, bu görüş ile ilgilenmesinde yarar var gibi.





PEKİ KURALLAR NE OLACAK?

Konya’da Konyasporlular faul var diye oyunu bırakınca Kasımpaşa gol atıyor. Hakem Mete Kalkavan da düdük çalmayınca golü veriyor.
Şota kalkıp, “Haksız gol attık” diye takımına gol yiyin talimatı veriyor. Santra ile birlikte Hasan Kabze yürüyüp boş kaleye golü atıyor, durum 1-1 oluyor.
“Dostluk, barış, kardeşlik. Donk da hatalı” tamam da bundan sonra hakemin her hatasında kaleyi mi açacağız? Oyun kuralları ve iddaa ne olacak? Kurallar hakem hatası olunca oyunu bırak kaleyi aç demiyor ki.
İddaa’ya durup dururken fazla gol avantajı getir demiyor ki.
Şota olayına biraz da bu yönden bakmak lazım galiba.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.