Hava Durumu

Bir rezalet daha

Yazının Giriş Tarihi: 10.09.2016 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 07:04
TFF'de artık ipler iyice koptu.    Çalışmalar, kararlar tam bir rezalet halini aldı. Her şey çorba. Akıl mantık diye bir şey kalmadı.
Geçen gün yazmıştım:
"Aziz Yıldırım çamur atacak, karşısındaki bunu üstünde bırakıp sineye çekecek. Çamurlu çamurlu dolaşacak. Var mı böyle bir dünya?"
Evet, bunu söylerken TFF'yi unutmuşum.
Çünkü orası gerçekten ayrı bir dünya.
Tahkim Kurulu'nun Ali Ay ile ilgili son kararını bir kez daha gözler önüne seriyorum:
" PFDK'ca Bursa Spor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle FDT'nin 38/3. ve 38/1-b maddeleri uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti ve 30.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile,"
Şimdi de Aziz Yıldırım'a aynı şekilde cevap veren, hatta "Akıl sağlığı" konusuna da giren Dursun Özbek ile ilgili Tahkim Kurulu kararına bakalım:
"Galatasaray AŞ'nin Başkanı Dursun Aydın Özbek'in yaptığı açıklamaların, Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri tarafından yapılan açıklamalara tepki niteliğinde olduğu anlaşıldığından FDT'nin 12/2 maddesi gereğince haksız tahrik hükümlerinin uygulanması gerektiği, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezasının 15 gün hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezasına dönüştürülmesine,"
Böyle bir mantıksızlığa, böyle bir saçmalığa, okula başlamamış çocuklar bile güler.
12/2 maddesi ve haksız tahrik, Galatasaray'da çalışıyor da Bursaspor'a gelince tedavülden mi kalkıyor?
Dursun Özbek etten kemikten de, Ali Ay demir dökümden mi?
Bu tahkimdekiler, kesinlikle maça gider gibi Fener, G.Saray formaları ile toplantıya giriyordur ve kararlar sonrası masanın üstüne çıkıp bayrak, kaşkol sallıyordur. 
Bu olaylarda baş suçlu olan Aziz Yıldırım'ın bile cezasını indiren ve İstanbul takımlarının tamamen dümen suyuna giren TFF, yokuş aşağı freni patlamış bisiklet gibi gitmektedir artık.
Toslama sesi de yakında mutlaka duyulacaktır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.