Hava Durumu

Bir de bunu açıklasa

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2019 08:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 08:34

Ankaragücü ile Fenerbahçe de rahatladı ve artık 2 kardeş iyice tehlikenin içinde kaldı.
Göztepe ve Bursaspor.
Son 11 maçta sadece 1 kez kazanan, Lig'in de en fazla yenilgi alan takımı olan Göztepe'deki bu düşüştür aslında Bursaspor'a ümit veren. Hele hele Timsah, beraberlikler serisini Galatasaray, Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarında sürdürebilseydi, 31 puanla büyük avantaj da elde etmiş olacaktı.
Ama olmadı.


Şimdi tam anlamı ile yangının içine düşmüş vaziyetteyiz.
Başkan Ali Ay, takımın kalan tüm maçları kazanacak güçte olduğunu söylüyor, Sakho ise camiaya söz veriyor. İyi de, bu kadar antrenman eksikliği ile son haftalara girerken bu gücü kendinde nasıl bulacaksın, bugüne kadar nerdeydin? Bir de bunu açıklasa.
Bursaspor 2 haftadır Göztepe'den önce oynuyor. Aslında bu bir avantaj. Bu hafta Kasımpaşa'dan puan alırsa ertesi gün İzmir ekibinin Erzurum önüne daha stresli çıkacağı da kesin.

TARAFTARLARDAN SUÇ DUYURUSU

Sarı-Kırmızılılarda bir de taraftar sıkıntısı var ve de devam ediyor.
Göztepe'nin Akhisarspor'a 1-0 mağlup olmasını maç sonrası protesto eden 3 Göztepeli taraftar, Halil Akbunar, Alpaslan Öztürk ve beraberindeki 6 kişi tarafından darp edilip, küfür ve tehditlere maruz kaldıklarını belirterek, suç duyurusunda bulundu. Bu 3 taraftar, olayda Halil Akbunar, Alpaslan Öztürk ile akrabası ve arkadaşları olduğu iddia edilen 6 kişinin de arasında bulunduğu öfkeli kalabalık tarafından tehdit, tekme ve yumruklara maruz kaldıklarını öne sürerek avukatları Mehmet Korkut aracılığı ile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Korkut, "Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dediğine göre bu iş uzayacak gibi görünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.