Hava Durumu

Baskın basanındır

Yazının Giriş Tarihi: 04.12.2017 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 09:02

"Kötüye mi gidiyor?" dediğimiz Bursaspor bu defa Konya'yı kötünün kötüsü yaptı.
"Baskın basanındır" misali daha baştan yüklenmeyi planlayan Timsah, bilhassa orta sahayı Batalla ve Jorquera ile çok iyi kullanarak, Konya defansının arkasına sarkma ile rakibi adeta felç etti.
Daha 7.dakikada ortadan, Batalla'nın 2 rakip stoper arasına gönderdiği topla Stancu'yu buluşturması, tam bir futbol resitaliydi. Bu gol aynı zamanda Konya'nın ilk dakikalarda teslim bayrağı çekmesinin de işaretiydi.
Ardından Kembo çıktı sahneye.
Stoperlerden sonra bu defa sol taraf felç oldu. Kembo'nun çalımlı dalışları en son kaleci Serkan Kırıntılı'da son buldu ve fark açılmaya başladı.
Burada dikkati çeken Faty'ydi. Savunmada sağlam kalma ile yetinmeyip, orta sahayı bir çırpıda geçmesi ve topu Kembo'ya taşıması, onun adına önemli bir gelişmeydi ve bu alanı tüm Yeşil-Beyazlıların çok iyi ve çok çabuk kullandığının da göstergesiydi.
Mesela Aziz Behiç.
Jorquera ile paslaşarak rakip ceza alanına girmesi, golü atması bir yana, geride çizgiden top çıkarması da Bursaspor'un hızlı trafiği içinde yer aldı.
Daha önceleri kaleci faktöründen bahsediyorduk ama bu defa hem kaleci hem takım faktörü çıktı ortaya. Çünkü iki taraf da üst seviyede oynadı.
Muhammed müthiş güven vermeye başladı. Konyaspor'dan zaman zaman gelen gollük şutları rahatlıkla alırken, rakibin ümitlerini kıran bir başka isim oldu.
Zorlu maçlar arifesindeki Bursaspor için bu deplasman galibiyeti çok önemli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.