Hava Durumu

Bari mevcutlar rahat olsun

Yazının Giriş Tarihi: 01.02.2019 07:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.02.2019 07:49

Transfer tahtası kapalı Bursaspor, ara transferi mecburen pas geçti.
Geçen sezon yaşanan Moussa Sow ve boşa giden 800 bin euro olayı hâlâ hafızalarımızda. Bu yüzden, "Belki de iyi oldu" yorumunu yapanlar çoğunlukta.
Bu parasızlıkta, eldekilerin maaşlarını doğru dürüst ödeyemezken ne olacağı belli olmayan yeni yükler getirmek, pek mantığa uygun değildi.
Teknik Direktör Samet Aybaba'nın da böyle düşündügünü ortada. "İç huzuru sağlayalım" sözleri de bunu doğruluyor. Şartlar bu olduğuna göre, artık aleyhte yorumlar yapmaya ve ortalığı bulandırmaya da gerek yok. "İç huzur" derken bunu da ortaya koymakta yarar var.
Ayrıca geride kalan sezonlarda, para alamadıkları için bilhassa yabancılardaki 2.yarı düşüşleri kulaklara küpe olmalı. Onun için yönetim, artık mevcut kadroya karşı yükümlülüklerini yerine getirme mücadelesine girmek zorunda.
Kafası rahat bir Bursaspor'un, bu defa ortalardan pek aşağıya ineceğini tahmin etmiyoruz.

HATAYSPOR'U TEBRİK ETMEK LAZIM

Sadece Başakşehir'i kupadan eledikleri için değil, sistemli bir çalışma içinde oldukları için de Hatayspor'u tebrik etmek lazım.
Kenarda köşede diye pek fazla dikkat çekmeyen mütevazı Hatayspor, 2 sene içinde büyük yükselişe geçti. Bu sezon 1.Lig'e yükselen Hatay, burada da ilk 2 mücadelesi yapıyor. Ayrıca Kupa'daki Gençlerbirliği ve Başakşehir başarıları da işin cabası.
Şimdi de çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşince, gözler tamamen bu takıma çevrildi.

Başkanlığını Prof.Dr.Mehmet Maden'in yaptığı Hatayspor yönetiminin açıklamaları da ortadaki başarıyı ve planlı çalışmayı gözler önüne seriyor:
"Oyuncularımızı küstürecek transferler yapmıyoruz. Süper Lig'e çıkarsak alacağımız isimleri şimdiden belirledik. Hatayspor olarak önce skor değil spor diyoruz. Yöremiz, Hatayspor'un başarılarıyla tanıtılıyor. Bize gelen yabancı takımlar, 'Annem ve eşim göndermek istemiyordu. Bu bölge için tedirgin geldik ama sizleri ve bölgeyi gördükten sonra anlatılanlar ile burada yaşadıklarımız çok farklı.' diyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Mutfağımız ve tarihimiz zengin, inançların birlikte yaşadığı, barış, hoşgörü ve dostluğun egemen olduğu bir şehiriz. Hatayspor'u kentimizin bir gururu olarak görüyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.