Hava Durumu

Ali Ay ilk defa bu konuya girdi

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2017 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 08:16

Az katılımlı ve çok maddi zararlı konuların gündeme getirildiği Divan'da dün gece en önemlisi, artık Yeni Stat'taki yere geçilecek olmasıydı.
Divan Başkanı İdris Sevinç verdi müjdeyi."Gelecek toplantıyı Yeni Stat'ta yapacağız" dedi. Nihayet, Yeni Stat'ta yeni bir yere kavuşuldu.
Sevindirici bir gelişme ve bunu sağlayanlara teşekkür etmek de borcumuz.
Sadece geçen sezon 1 milyon 700 bin TL saha ve tribün olayları nedeni ile ceza ödemek, takıma hiçbir faydası olmayanlara üste 15 milyon TL vermek, fabrikalar satışındaki zararlar, taraftar baskınları da ilk defa bu kadar üzerine basa basa dile getirildi.
Çünkü bunlar üst üste konduğunda Bursaspor için büyük kayıp, büyük zarar.
Eski yönetici Şükrü Akyollu da "Bu bir terördür" dedi ve yaşanan olaylara girdi:
"Benim zamanımda Mersin'de oynadığımız Gaziantep maçından sonra futbolcuların otobüsü taşlandı. Geçen sezon da daha ağırı yaşandı. Dayakla futbol oynatılır mı? Bu bir terör, yapanlar da teröristtir. Suça karışanlardan uzak durun. Suçun yanında olmayın. Bunların önlenmesi için de eğitim yollarını deneyin. Artık biliyorsunuz, terör kapsamında yargılama başlayacak"
Bu arada, "Taraftar dile getiriliyor ama fabrikaları peşkeş çekenlerle niye uğraşılmıyor. O da zarar, bu da zarar" şeklindeki görüş de ortaya kondu.
Başkan Ali Ay'ın "Ekonomik olarak yalnız bırakıldık" sözleri hemen hemen tekrar gibiydi ama, "Türk oyuncular çalışmayı sevmiyor. Altyapı hocaları buna dikkat etsin" demesi ile önemli bir gerçeğe ilk defa değindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.