Hava Durumu

Ahlı Tudor'dan sonra iyi bir ders oldu

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2017 07:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 07:28

Tudor bu sefer sahiden gitti ama geride kötü bir yol bıraktı.
Galatasaray'a geliş yolu.
İstanbul medyası da burdan vızır vızır işlemeye devam ediyor. Anadolu'da şimdi de kimler sivrildi? Önce Le Guen ardından Sumudica. Naylon haberler ile, naylon gündem yakalama peşindeler.
"Ya tutarsa" cinsinden.
Ancak Le Guen de, Sumudica da, Tudor yolunun yol olmadığını tüm Türkiye'ye bir kez daha gösterdiler. Le Guen,"Burada çok mutluyum" dedi. Sumudica da,"Takımımı yarı yolda bırakacak kişi değilim. Kayseri'de 5 yıl daha kalabilirim" sözleri ile net bir tavır ortaya koydu.
Hem İstanbul'a hem de Galatasaray'a ahlı Tudor'dan sonra iyi bir ders oldu bu.

YATANLAR VE SAVAŞTAN ÇIKANLAR
TBMM'de devam eden bütçe görüşmeleri, sporumuzdaki çarpıklıkların bir kez daha ortaya konması için iyi bir fırsat oluyor doğrusu.
Saffet Sancaklı'dan sonra CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak'ın Spor Bakanlığı bütçesi görüşmelerindeki sözleri de nefis doğrusu. Onları da yazmamak olmaz:
"Başarıya baktığınızda, eskiden dünya 3'üncüsü bir millî takım vardı, şimdi play off'lara dahi kalamayan bir millî takım var. Oradan çok acı bir örnek daha söyleyeyim: 2011'den beri Suriye savaşta, kendi ülkesinde idman yapamıyor. Suriye millî takımı play off'lara kalıyor ama Türk Millî Takımı play off'lara kalamadı. 12 Dev Adam vardı, 12 Dev Adam gruptan çıkamadı. Filenin Sultanları vardı, Filenin Sultanları ne hâlde belli değil. Türkiye'nin halterle dünya gururu vardı, Naim Süleymanoğulları vardı, Halil Mutlular vardı; halter bugün yasaklı federasyonlar arasında arkadaşlar. Neden? Dopingli olduğu için Halter Federasyonu yasaklılar listesinde. Eskiden bazı sporcular dopingden dolayı yasaklı konuma gelirdi ama şimdi bakıyorsunuz federasyonlarımız yasaklı durumda. Bu, Türkiye'nin en büyük açmazlarından bir tanesi"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.