Hava Durumu

Adaylara ders niteliğinde

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2018 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 08:04

Aynen ilk yarıdaki maçta olduğu gibi.
Allah'tan Trabzonspor ile yine zor durumlarda oynamıyoruz.
Yoksa ortalığı bir kez daha karıştırırlardı. Şimdi kafalar rahat, konuşma hazırlığındakilerin ağzı fermuarlı.
Bu maçın skoru ne olursa olsun, kimse bir şey diyemez.
Ben maçtan çok, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu için yazmak istiyorum. Ağaoğlu'nun kulübün mali durumu ile ilgili sözleri ve teşhisleri çok önemli. Gerçekleri çekinmeden söylemesini takdir etmemek mümkün değil.
Bursaspor'un da kongresi yaklaştığından, bu konular herkese ders niteliğinde.
Başkan Ağaoğlu, aday olduğunda da parlak vaatlerde bulunmamıştı. Şimdi de buna paralel olarak,"3-4 sene sonraki Trabzonspor'u inşa edeceğiz" diyor.
Bir nevi "Feda yılları"na hazırlık.
Çünkü üst üste hatalı transferler,devamlı borçlanma faiz ve kur farkı, devamlı boşa çıkan şampiyonluk vaatleri ile Trabzonspor da batma noktasına gelmiş durumda. Günü tantanalı yaşarken, yarınlar kararmış.
Zaten Türkiye'deki kulüp gerçeği de bu.
Camiasına sevimsiz gelecek ama, Ağaoğlu'nun "Artık yeter" diye ortaya çıkması önemli bir liderlik örneği. Borcu borçla değil, yeni kaynaklarla ödeme ve kapatma devri başlatmak istiyor Ağaoğlu. UEFA'ya giden ve gidecek 30'un üzerindeki dosyalarla Dallas'tan Çin'e kadar uçan kuşa borcu olan Trabzonspor'u temizleme çabasında.
Evet, Başkan Ali Ay büyük ölçüde yeniden aday olacak. Onun haricinde birçok aday da var.
Alacaklarının ödenmemesi nedeni ile Fenerbahçe maçı öncesi kazan kaldıran Bursasporlu futbolcular ve Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarını yol haritası yaparlarsa, artık iyice dara girmeye başlayan Bursaspor için en hayırlısını yapmış olacaklardır.

BAŞAKŞEHİR'E ÇOK İYİ OLDU
Onlara karşı biraz takdir ve ilgi vardı, şimdi hepsi kayboldu.
Bütün Türkiye'nin nefretini kazandığı bir anda sanki çok lazımmış gibi Arda'yı almaları, Başakşehir'i daha da sevimsiz hale getirdi. Bu gereksiz ilgi de bitik Arda'yı iyice şımarttı.
Sivas maçında yaptığı iğrençlikler, onun ne noktaya geldiğini bir kez daha ortaya koydu. Onun için Başakşehir'e, "Çok iyi oldu, başka ne bekliyordun ki?" diyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.