Hava Durumu

Şadi Özdemir'in veda toplantısı

Yazının Giriş Tarihi: 03.01.2018 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 08:11

Yeni yılın ilk basın toplantısını CHP İl Başkanı Şadi Özdemir BAOB'da yaptı. Bilindiği gibi Özdemir, seçildiği 27 Aralık 2015 tarihinden itibaren Bursa CHP İl Başkanlığı görevini sürdürmekte. CHP bu hafta sonu 7 Ocak Pazar günü il kongresini yapacak. Yeni il başkanı bu kongrede belli olacak. Şu an itibarıyla kongrenin kaç adaylı olacağı belli değil. Şadi Özdemir bu kongrede aday değil.


Özdemir'in dünkü basın toplantısına CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Orhan Sarıbal da katıldı. Annesinin sağlık kontrolleri nedeniyle Tıp Fakültesi'nde olan Prof.Dr.Lale Karabıyık toplantıya yetişemedi.
Şadi Özdemir, bize bu 2 yıllık süreçte hayata geçirmeye çalıştıkları projeleri anlattı. Özellikle de 15 Temmuz sonrası süreçte mağdurların başvuru adresi olduklarına dikkat çekti.
Şadi Özdemir'in 2 yıllık süreci zorlu geçti. O bu zor koşullarda bir taraftan 15 Temmuz süreci yaşadı. Bir taraftan da son yılda ciddi bir sağlık sorunu ile mücadele etti. Bu yıllar içinde de olanakları çerçevesinde üzerine düşeni yapmaya çalıştı.
Özdemir başkanlığa aday değil ama siyasete devam. Onun anlayışında siyaset yapmak için illa ki bir makamda olmak veya bir görev verilmesini beklemek gerekmiyor. Bunun en somut örneğini kendisi hiçbir koltukta değilken, Mudanya'daki yerel seçimlerde göstermişti.
Evet, ben Şadi Özdemir'e yeni yaşantısında başarılar diliyorum. O bizlere karşı hep ölçülü ve saygılı davrandı. Bunun için de teşekkür ediyorum.

BHİD 25. yılını kutladı

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, 25. kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz hafta Divan Otel'de düzenlediği bir gece ile kutladı.
Gecede bir konuşma yapan Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa Sönmezay, web sitelerinin aktif biçimde devreye girdiğini ve Nilüfer Yerleşkesi'nde derneğin bir ofise kavuştuğunun da müjdesini verdi.
Ayrıca, gecede bugüne kadar hizmet etmiş başkanlara ve de gecenin sponsoru olan kurum ve kuruluşlara birer plaket verildi.
Gecede Kahoot uygulaması ile sorulan 5 soruya en hızlı cevap veren 18 misafir çeşitli hediyeler kazandı.
Ayrıca salonda bulunan nostaljik fotoğraflar açık artırma ile satılıp, gelirleri Lösev'e bağışlandı.
Ben üyesi olduğum Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin yeni yaşını kutluyorum, etkin ve saygın çalışmalar yapan yönetim kuruluna başkanları Mustafa Sönmezay nezdinde teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.