Hava Durumu

Ortak aklın lideri

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2017 04:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2017 04:45

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir'in yılbaşı gecesi Reina'da yaşanan katliamın üzerine Bursa milletvekilleri ile birlikte düzenlediği bir basın toplantısı vardı. O basın toplantısında Şadi Özdemir çeşitli değerlendirmeler yaptı. 
Bu değerlendirmelerin sonunda CHP İl Başkanı Şadi Özdemir'in bir cümlesi bana göre büyük önem taşıyordu. Özdemir, o cümlesinde şöyle diyordu:
"Buradan çıkışın tek yolu vardır; siyasi görüşleri bir tarafa bırakarak hep birlikte ortak akıl üreterek teröre karşı birlikte durmalıyız." 

Evet, bu cümle büyük önem taşıyor. Ortak aklı birlikte üretmek. Bu konunun hayata geçmesi  için, konuya liderlik yapmak gerekiyor. Bu liderliği de yapacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bence bu tarihsel bir görevdir. Zamanı gelip geçmektedir.
Bir an önce herkes tarafından egolar, siyasi hesaplar bir kenara bırakılıp, ülke için atılacak adımlarda, tek vücut, tek yürek olunduğu ortaya konmalıdır.

Kükürtlü Lions ve zihinsel engelliler

Kükürtlü Lions Kulübü; yeni yılı, Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nda eğitim gören hafif zihinsel engelli çocuklarla birlikte kutladı.
Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, kulüp üyeleriyle birlikte düzenlediği yeni yıl kutlamasıyla zihinsel engelli çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.

Barış için tasarladılar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bu yıl 2.'si düzenlenen "Junioshow Genç Tasarımcılar Yarışması",  Barış temasıyla yapıldı.
Yarışmaya 52 başvuru yapıldı. Değerlendirme temaya uygunluğu, özgünlüğü, koleksiyon oluşturabilmesi, işlevselliği ve üretilebilirliği kriterleri üzerineydi. 
Değerlendirmelerin ardından 3 farklı kategoride ilk 3'e giren tasarımcılar ile "En İnovatif Tasarım Ödülü", 10 Ocak'ta Junioshow Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek "Genç Tasarımcılar Yarışması" Ödül Töreni'nde sahiplerini bulacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.