Hava Durumu

Onko-Day ve Çakır-Der

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2017 07:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 07:49

ONKO-DAY 1997 yılı nisan ayında Uludağ Üniversitesi Radyoterapi Merkezi'nde tedavi görmüş eski hastalar, hasta yakınları ve merkez çalışanları tarafından kurulmuştu. Derneğin kuruluş amacı ise "Kanser tanısı aldıktan sonraki zorlayıcı yolda bulunan hasta ve yakınlarıyla sosyal ve ruhsal dayanışmayı sağlamak, bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak, kanser hakkında toplumsal bilinç düzeyini artırmaktı."

ONKO-DAY çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer alıyor. Dernek son olarak Meme Kanseri Farkındalık Ayı için Çakıryenice Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği seminerde meme kanseri üzerine eğitim gerçekleştirdi.
ONKO-DAY Başkanı Füsun Önen etkinliğe gösterilen ilgi üzerine "Şimdiye kadar birbirinden farklı birçok yerde kanser üzerine seminerler düzenledik ama aile sıcaklığının ve samimiyetin hiç bu kadar üst seviyede olduğuna şahitlik etmedik" dedi.

Mustafa Tanju Bal ve Feryat

Mustafa Tanju Bal, 1971 Bursa doğumlu çocukluğundan beri edebiyata ilgi duymuş bir banka yöneticisi. Bursa'da bir özel bankada görev yapan Bal'ın boş zamanlarındaki tek tutkusu okumak ve yazmak olmuş.
Kendisinin bu edebiyat tutkusunda ağırlık şiirde. Bal, 2014 yılında "Gözyaşlarım beyaz mendilde bir motif" isimli ilk şiir kitabını çıkarmıştı.

Şimdi ise Mustafa Tanju Bal'ın son şiir kitabı olan "Feryat" Siyah Beyaz yayınlarından çıktı.
Mustafa Tanju Bal'ı kutluyorum ve nice kitaplara diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.