Hava Durumu

LIONS ve 100. yıl

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2017 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 08:13

Uluslararası Lions, 1917 yılında ABD, Chicago'da kuruldu. Ana amacı dünya toplumuna karşılıksız hizmet etmektir. Kesinlikle kendi üyelerinin menfaatlerine hizmet etmez. 1945'ten bu yana Birleşmiş Milletler'de daimi temsilcisi bulunmaktadır.
Uluslararası lions kulüplerin kuruluşunun 100. yılı Bursa'da da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Lions 118-K Yönetim Çevresi'nin köklü kulüpleri, Ata Lions Kulübü, Gemlik Lions Kulübü, Karagöz Lions Kulübü, Kükürtlü Lions Kulübü, Uludağ Lions Kulübü ve Karagöz Leo Kulübü, Almira Otel'de lions camiasını bir araya getirdi.

Geceye Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay başta olmak üzere Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, Karagöz Lions Kulübü Başkanı Birgül Ay, Ata Lions Kulübü Başkanı İbrahim Rüştü Uslu, Gemlik Lions Kulübü Başkanı Süreyya Öztekin, Uludağ Lions Kulübü Başkanı Ali Petek, Barış Lions Kulübü Başkanı Semra Baykan, Karagöz Leo Başkanı Ramis Ceyhan, Lions 118-K Yönetim Federasyonu geçmiş dönem genel yönetmenleri ile lionlar ve leolar katıldı.
Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay, "Lionlar inançlı ve erdemli insanlardır. Sahip oldukları inanç ve erdemler bugün lions feslefesi ile bir araya geldi. Bu güzel programı düzenleyen tüm lions kulübü başkanlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Ardından pasta kesildi.
Nice yaşlar diliyorum.

-Kalder ve 'Saklamıyorum, Paylaşıyorum'

KalDer Bursa Şubesi'nin 2013 yılında başlattığı "Saklamıyorum, Paylaşıyorum" kitap ve oyuncak kampanyası 5'inci yılında devam ediyor.
5 yıldır Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde Bursa'da yapılan duyurularla, kullanılmayan iyi durumdaki kitap ve oyuncakların evlerde saklanması yerine ihtiyacı olan başka çocuklarla paylaşılması çağrısı yapılıyor.


Bu süreçte toplanan kitap ve oyuncaklar çocuklara ulaştırılmak üzere; Bursa'da Çağdaş Eğitim Kooperatifi Çek(i)mece Projesi'ne, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği'ne, Van'da Her Çocuk Bir Umuttur Derneği'ne, Elazığ'da Goncalar Solmasın Derneği'ne, ayrıca gönüllüler aracılığıyla Giresun ve Erzurum'a gönderildi. 2013 yılından bugüne 2500 kitap, 6700 oyuncak çocuklara ulaştırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.