Hava Durumu

Kutlu Payaslı gecesi

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2017 04:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2017 04:49

Zeki Müren Kültür ve Sanat Derneği kentimizde faaliyet gösteren güzide derneklerimizden birisi. Kurucu başkanlığını Türk Sanat Müziği'nin duayenlerinden Kutlu Payaslı'nın yaptığı dernek, 62. sanat yılında kurucu başkanları Kutlu Payaslı adına saygı konseri düzenliyor.
Çocukluğumdan beri adını duyduğum Kutlu Payaslı'yla tanışmam Hüseyin Özdilek aracılığıyla oldu. Özdilek, benim kaleme aldığım Sanata Adanmış Bir Ömür Kutlu Payaslı kitabının hayata geçmesini sağladı. Ve ben Kutlu Payaslı'yı tanıma mutluluğu yaşadım. Çok keyifli bir yıl geçirdik.
Bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Orhangazi Salonu'nda saat 20.00'de Sevilay Akın'ın sunumuyla Şef Remzi Çelikyay yönetiminde TRT İzmir Radyosu sanatçılarından Neşe Öztaş, Selim Öztaş, Dilek Şafak, Güldehan Marmara, Tolga Meriç, Gülten Yeğin'in konuk sanatçı olarak katılacağı güzel bir konser izleyeceğiz.
Kutlu Payaslı büyüğüme saygıyla derken, Zeki Müren Kültür ve Sanat Derneği'ni de bu örnek davranışlarından ötürü kutluyorum.

MÜSİAD'da genel kurul

MÜSİAD Bursa Şubesi'nin Genel Kurulu yarın saat 18.30'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılıyor.
Genel kurula MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da katılacak.

Şahin ve Sınai Mülkiyet

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yürürlüğe giren Sınaî Mülkiyet Kanunu'nun, Türkiye'nin önünü açacak önemli bir düzenleme olduğunu söyledi.
Türkiye'de sınai mülkiyet hakları başvurularında son yıllarda artışlar yaşandığını belirten Şahin, "Yeni kanun sınai mülkiyet haklarının korunmasında yaşanan sıkıntılara çözüm getirecek. Daha önce kanun hükmünde kararnameler ile yürütülen sınaî mülkiyet haklarının korunmasıyla ilgili düzenlemelerin yasal zemine oturtulmasıyla bu konuda önemli bir adım atıldı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.