Hava Durumu

Junioshow'a buyurun

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2017 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2017 04:51

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde TÜYAP Bursa Fuarcılık ve BEKSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilecek Junioshow Fuarı, 10-14 Ocak 2017 tarihleri arasında başlayacak.
Yılın ilk fuarı olan Junioshow Fuarı'nı yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşturuyor. BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası'nda gerçekleştirilen Junioshow Basın Lansmanı'nda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, fuarın bebe ve çocuk konfeksiyonu üretimi yapan firmaların rekabetçiliğine ve ihracatına büyük güç kattığını söylerek şöyle devam etti:
"Bir ürünü ne kadar kaliteli yaparsanız yapın, pazarlama ve tanıtım olmadığı sürece firmaların dünyaya açılması zor. Firmalarımızın küresel bir oyuncu olmasında fuarlar önemli rol oynuyor. Bebe ve çocuk konfeksiyonu üretimi yapan firmaların rekabetçiliğine ve ihracatına bu fuar  büyük güç katacak."
"Junioshow Fuarı geçtiğimiz sene 44 ülkeden 25 bin yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamıştı.

Bilim Şenliği

6. Bursa Bilim Şenliği, 4-7 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Şenlikte yapılacak atölye çalışmalarında dünya rekoru hedefleniyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Hava Yolları'nın isim sponsorluğunda, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin (BTM) ev sahipliğinde gerçekleşecek.

İrgil'den sorular

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Bursa'nın üzerindeki sis tabakasının yoğunlaşmasını, meclise taşıdı. İrgil, Çevre Bakanı'na şu soruları sordu:
"Bakanlığınız hava kalitesi ölçümlerini nasıl değerlendirmektedir? Bursa'nın kirlilik kaynaklarının tespiti konusunda bir çalışma yapılacak mıdır? Bakanlığınız, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'yle bir acil eylem planı yürütecek midir? Bursa'nın havasını lodosun temizlemesine mi güvenilmektedir?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.