Hava Durumu

İMSİAD’da Gökçadır dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 05.09.2016 07:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 07:03
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (İMSİAD) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Bu genel kurulda başkanlığa oybirliğiyle Kurucu Başkan Adil Gökçadır seçildi.
İMSİAD Genel Kurul Toplantısı Divan Başkanlığı’nı Rasim Yılmaz yaptı. Tek listeyle gidilen genel kurulda oybirliği ile seçilen Adil Gökçadır, tüm üyelere teşekkür ederek,  bu göreve layık olmak için elinden geleni yapacaklarını dile getirdi ve şöyle dedi: 



“Yeni dönemde derneğimiz kuruluş felsefesiyle belirlediğimiz ve daha önce de defalarca şahsen açıkladığım hedefler doğrultusunda toplum menfaatleri adına çalışmalarına özveriyle devam edecektir .İMSİAD bütün siyasi partilere eşit mesafede duracaktır.”
İMSİAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Adil Gökçadır, Atilla Ödünç, Mustafa Andıç, Mehmet Altınışık, Serkan Savu, Ahmet Tahtalı, Murat Evke, Gürol Ferik, Hüseyin Kul,  Burak Coşkun, İlyas Gökhan Kalaycıoğlu.”
İMSİAD’ın yeni yönetimine başarılar diliyorum.

Gönül köprüsü

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nca doğu – batı illeri arasındaki kardeşliğin güçlendirilmesi amacıyla başlatılan “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında Bursa’dan bir heyet Batman’daydı. 
Bursa heyetinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri Muhammed  Müfit Aydın, Osman Mesten, il yöneticileri ve bazı işadamları, sivil toplum ve kültür sanat kuruluşlarının temsilcileri vardı.

Otomotiv koşar gider

OİB verilerine göre geçen ay yüzde 23 gibi yüksek bir artışla 1 milyar 680 milyon dolar ihracata imza atan otomotiv, böylece tarihinin en yüksek ağustos ayı ihracatına ulaştı.
Endüstrinin Ağustos ayında Türkiye ihracatından aldığı pay da yüzde 15 olarak gerçekleşti.
OİB Başkanı Orhan Sabuncu, otomotiv endüstrisinin bu yıl ocak-ağustos döneminde yüzde 12 artışla 15 milyar 141 milyon dolar ihracat kaydettiğini ve Türkiye ihracatının lideri konumunu sürdürdüğünü söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.