Hava Durumu

Hayatın ritmine lezzet katmak

Yazının Giriş Tarihi: 25.09.2018 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 08:23

HETADER tam açılımı ile Hemofili ve Talasemi Derneği, 2013 yılında Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Elif Güler Kazancı'nın önderliğinde Hematoloji Bölümü'nde tedavi gören hasta yakınları, hastane çalışanları ve gönüllüler tarafından kuruldu.
Bu derneğimiz Bursa ve Güney Marmara bölgesindeki tüm kan hastalıklarına destek veriyor.
Geçtiğimiz hafta HETADER Başkanı Uz. Dr. Elif Güler Kazancı ve HETADER gönüllüleri basın mensupları ile bir araya geldi. Hemofili ve Talasemi hastası çocukların eğitim bursları için bir araya gelen HETADER gönüllüleri, Bursa Valiliği'nin ve sponsorların destekleriyle "Hayatın Ritmine Lezzet Katmaya" hazırlanıyor.
27 Eylül 2018 saat 19.30 Sheraton Hotel'de gerçekleşecek olan Hayatın Ritmine Lezzet Katma etkinliğinde Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın söyleşisi ve Ömür Akkor'un dünyaca ünlü yemekleri ile lezzetli bir etkinlik hayata geçecek. Başkan Uz. Dr. Elif Güler Kazancı, çocukların eğitim bursları için destek vermek isteyenlerin HETADER'den davetiye alabileceklerini ifade etti.
HETADER Başkanı Uz. Dr. Elif Güler Kazancı, destek veren başta Bursa Valiliği olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti.
Etkinliğe Limak Uludağ Elektrik, Ar Group, Özdilekteyim.com, Taşdelen Group ana sponsor olarak katkı koyuyor.

Dr. Murat Kaçar'ın başarısı

Dr.Murat Kaçar, Bursa sağlık dünyasının ve spor dünyasının yakından tanıdığı bir isim. Bir dönemler Bursa SSK Hastanesi Başhekimliği de yapan Kaçar, çocuk hastalıkları uzmanı olarak Bursa'da uzun yıllardır hizmet veriyor.
Aynı zamanda eski bir milli atlet olan Murat Kaçar, uzunca bir süredir de masterler kategorisinde ülkemizi ve kentimizi temsil ediyor.
Geçtiğimiz hafta Slovenya'nın Celje kentinde 11 Balkan ülkesinden bayan ve erkek 800 master atletin katıldığı Balkan Masterler Pist Şampiyonası yapıldı.
Bu şampiyonada ilk gün 4x100 metre bayrak yarışında 65-74 yaş grubunda Murat Kacar, Ahmet Tulgar, Necdet Şahin ve Ercan Özkan'dan kurulu milli takım 59.72 ile birinci oldu.
Şampiyonanın şiddetli yağmur altında geçen ikinci gününde ise 70 yaş grubu 80 m engellide 15.48 ile Dr. Murat Kaçar yine birinci oldu.
Ülkemize bu şampiyonada 2 altın madalya kazandıran Murat Kaçar şampiyonadan sonra şunları söyledi:
"2 altın madalyayı ülkeme, Bursa'ya ve Nilüfer Belediyespor Kulübü'ne kazandırdım. Böylece Mart 2018'de Sırbistan'ın Belgrad kentinde Salon Balkan Şampiyonası'nda 70 yaş 60 m engellide 11.09 ile Balkan rekoru kırarak kazandığım yarıştan sonra pisti de kazanıp engelde Balkanlar'da rakipsiz olduğumu dosta ve düşmana gösterdim."
Evet, önce Dr.Murat Kaçar'ı ve millilerimizi kutluyorum. Sonra da ona destek veren Nilüfer Belediyespor'u kutluyorum.
Teşekkürler Murat Kaçar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.