Hava Durumu

Güney Kore'deki Bursa

Yazının Giriş Tarihi: 02.07.2019 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 08:03

Sahip olduğumuz en önemli ekonomiye katkı sağlayacak değerlerimizden biri de turizm alanındaki değerlerimiz. Hem tarihi, hem sağlık turizmi, hem kongre turizmi açısından bu değerlerimizden yeterince yararlanmıyoruz. Bu noktada bilindiği gibi oluşturulan Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, Bursa'nın yeni rotasını turizm sloganıyla çalışmalarını sürdürmekte.Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, katkılarıyla çeşitli ülkelerde etkinliklere katılmanın dışında, yabancı konukları da kentimizde ağırlayarak değerlerimizle onları buluşturuyor,
Son olarak gerçekleştirilen etkinlikte Güney Koreli seyahat acentelerine Bursa, Eskişehir ve Bilecik'in turistik değerleri tanıtıldı. İstanbul, Hollanda, Cidde, Malezya, Çin, Avusturya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen fuarlarda stant açan Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, şimdi de Seul kentinde Güney Koreli seyahat acentelerine Bursa'yı anlattı.
Programa Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği adına katılım sağlayan Anıl Bayık, yaptığı sunumda Koreli turizm yatırımcılarına Bursa'nın cazibelerini anlattı. Programa Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İsmail Gerim, Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca ve TURSAB Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu da katıldı.
Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği'ne çalışmalarında başarılar diliyorum.

İSKENDER PAYDAŞ VE ZAMANSIZ ŞARKILAR

İskender Paydaş, ülkemizin değerli müzik insanlarından biri. 58. Uluslararası Bursa Festivali bünyesinde müzikseverimiz bugün İskender Paydaş ile buluşuyor.
İskender Paydaş'ın aranjmanlarının Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirildiği "Zamansız Şarkılar Senfonik" konseri bugün. Bu etkinlik Suat Suna, Özgün ve Gülçin Ergül gibi önemli sanatçıların bulunduğu konuk solistleriyle birlikte gerçekleşecek.
Son olarak, Adana Portakal Çiçeği Festivali'nin açılışında 55 bin kişilik coşkulu bir kalabalığa seslenen "Zamansız Şarkılar Senfonik" konseri bugün 21.15'de 58. Uluslarası Bursa Festivali kapsamında Bursalı müzik severlere seslenecek.
Senfoni orkestrası konserlerinin sanıldığı gibi yalnızca ciddi ve sakin müziklerin sahneye konulduğu bir formatı bulunmadığını belirten İskender Paydaş bu konuda şunları söylüyor:
"Tam tersine senfoni orkestralarının elinde bulundurduğu geniş olanaklar sayesinde olabilecek en hareketli ve eğlenceli müzikleri yapabilme şansı barındırır."
Keyifli bir akşam diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.