Hava Durumu

Gazoz’a Uludağ Gazoz dopingi

Yazının Giriş Tarihi: 04.08.2016 04:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 04:58
Bursa’nın korunma altına alınması gereken sadece birkaç markası kaldı. Özellikle bu markalardan biri de Uludağ Gazozları.
Efsane Uludağ Gazozu, Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası birincisi olan Mete Gazoz’a, 2016 Rio Olimpiyatları kapsamında sponsor oldu. 
17 yaşındaki milli okçu, 5-21 Ağustos ‘ta Brezilya’nın başkenti Rio de Janeiro’da gerçekleşecek Olimpiyatlar’da Türkiye’yi temsil edecek.



Milli sporcumuz Mete Gazoz, 2016 Rio Olimpiyatları’nda hedefinin kürsüye çıkmak olduğunu belirterek “Olimpiyatlar’da Türkiye’yi temsil etmek gurur verici, her geçen gün ideallerime koşar adımlarla ilerliyorum. Bu yolcuğumda yanımda olan antrenörlerime, aileme, Efsane Uludağ Gazozu’na ve tüm destekleyenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Okçuluk bildiğiniz gibi milli ve ata sporumuz. Bu alanda genel sponsor bulmak zor. Bu noktada Uludağ Gazozları’nın sponsorluğu çok önemli.
Uludağ Gazozları’nı kutluyorum. Milli okçumuz Mete Gazoz’a da Rio Olimpiyatları’nda başarılar diliyorum. 

BUSİAD ve enflasyon 

BUSİAD Temmuz ayı enflasyon değerlendirmesi yaptı. Değerlendirme şöyle:
“Temmuz 2016’da tüketici fiyatlarının %1,16 düzeyinde arttığı ve yıllık enflasyon oranının %8,79 düzeyinde gerçekleştiği gözlenmiştir. Şubat ayında başlayan düşüş eğilimi temmuz ayında yukarı çıkmakta. TCMB, politika faiz oranını sabit tuttu.”

Kır Çiçekleri Okusun



Çağdaş Eğitim Kooperatifi, 20 yılı aşkın bir süredir, çağdaş, laik bir eğitim noktasında topluma hizmet veriyor.
ÇEK’in hayata geçirdiği önemli projelerden biri de “Kır Çiçekleri Okusun” projesi. Bu projede lisesi olmayan dağ köylerindeki kız çocuklarımız ÇEK yurdunda tüm masrafları karşılanarak okutuluyor.
ÇEK bu noktada “Kır Çiçekleri Okusun” projesine destek arıyor. Konu ile ilgilenenler www.cagdas.org.tr’den bilgi alabilir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.