Hava Durumu

Dansçılardan Büyükşehir ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 13.07.2016 04:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 04:43
30. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın dün akşam finali yapıldı. Final öncesi  dansçılar, Bursa’daki son günlerinde, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek gördükleri ilgi nedeniyle teşekkürlerini iletti.
Yarışma Bursa’da 5 gün boyunca rengarenk görüntülere imza attı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık’ın Heykel’deki tarihi Belediye Binası meclis salonunda bir araya geldiği dansçılar, Bursa’da gördükleri ilgi ve misafirperverlik nedeniyle Başkanvekili Karlık’a  teşekkürlerini iletti. 
Bulgaristan, K.K.T.C., Şili, Polonya, Yunanistan, Kırgızistan, Cibuti, Litvanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Karadağ, Kazakistan, Cezayir, Tunus, Kosova, Kolombiya, Türkmenistan, Makedonya ve Kazakistan’a has yöresel kostümleriyle dansçılar, Başkanvekili Karlık’ı ziyaret etti.
Ziyaretin sonunda Başkanvekili Karlık ve BKSTV Genel Sekreteri Ahmet Erdönmez, renkli kostümleriyle görsel bir şölene imza atan dansçılarla da hatıra fotoğraf çektirdi.

UMTİK başladı

Uludağ Üniversitesi, ODTÜ, Atılım, Balıkesir ve Gazi üniversitelerinin ortaklığında “17. Uluslararası Makine Tasarım ve İmalat Kongresi”(UMTİK 2016) Kervansaray Termal Otel’de başladı.
UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Torna tezgâhları üretim robotlarına dönüştü ve dijital fabrikalar ortaya çıktı. Bunu iyi yönetmemiz, gerekiyor” dedi

Sezgin, BURO Başkanı



Bursa Turist Rehberleri Odası (BURO) 2.’olağanüstü genel kuruluÖrdekli Kültür Merkezi’nde yapıldı. 
Divan başkanlığını BURO Kurucu Başkanı Ersen Yelkenkaya’nın yaptığı genel kurula 85 delegenin, 37’si katıldı.
Eski başkan Almira Can, Denizhan Sezgin ve Yunus Şimşek başkanlık için yarıştı. Denizhan Sezgin odanın yeni başkanı olurken,  yönetim şu isimlerden oluştu: “Bilal Çağatay Erentürk, Derya Gerey Tektaş, Nihat Tınık, Eren Ölçüoğlu”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.